avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna,situatia mea suna astfel. Sunt copil recunoscut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna,situatia mea suna astfel. Sunt copil recunoscut al tatalui, ...

Buna,situatia mea suna astfel. Sunt copil recunoscut al tatalui, insa nu am avut nicio legătură cu el, nici pensie alimentara nu mi-a platit. Stiu ca a fost recăsătorit si a avut un baiat(din cate stiu noua lui familie nu stia de existenta mea). Recent am aflat ca a decedat si as dori sa aflu daca s-a putut face succesiune si impartirea bunurilor fara ca eu sa fiu anuntata? Sunt conștientă ca in cazul in care exista testamemt pot fi exclusa. Anul decesului ar fi 2017
Ultima modificare: Joi, 10 Decembrie 2020
Andreeaki, utilizator
Cel mai recent răspuns: maria v , utilizator 09:19, 18 Decembrie 2020
Da, asa este!! Haideti sa va spun ce nu a facut fata de mine! In copilarie, pe langa ca nu mi-a platit 1 leu, pensie alimentara, imi si incasa pe salariul lui alocatia, pe care a folosit-o 3 ani in scop propriu. Si, ca si complectare.... Isi plimba fiul in fata mea, la locul meu de munca(magazin),venea in spatele meu si il intreba pe fi-su"iubirea lui tata, eu ce sa iti cumpar? ".... Iar lista a ar fi lunga, ceea ce imi da dreptul sa imi fac simtita prezenta acum!

victoria teo a scris:

maria v, poate ar trebui sa vorbim si despre ce nu a facut tatal pentru copilul lui, ce ziceti?

Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2020
Andreeaki, utilizator
de-aia am spus ca nestiind povestea din spatele postarii, nu ne putem da cu parerea asupra aspectului moral al situatiie; trebuie, insa, sa mergeti sa va cereti drepturile pe care legea vi le da; ce v-a sfatuit notarul mai sus + avocat. De notat ca nu razbunarea va da drepturi acum si nici comportamentul deviat al parintelui ci legea in calitate de copil cu mama si tata pe certificatul de nastere

de-aia am spus ca nestiind povestea din spatele postarii, nu ne putem da cu parerea asupra aspectului moral al situatiie; trebuie, insa, sa mergeti sa va cereti drepturile pe care legea vi le da; ce v-a sfatuit notarul mai sus + avocat. De notat ca nu razbunarea va da drepturi acum si nici comportamentul deviat al parintelui ci legea in calitate de copil cu mama si tata pe certificatul de nastere

Ultima modificare: Joi, 17 Decembrie 2020
gi-jane2, moderator
De acord; orcand cu drag! Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii mostenire Sebycretzu Sebycretzu Buna ziua, va adresez urmatoarea intrebare: daca nu l-am cunoscut personal pe tatal meu, el fiind stabilit in alt oras, cum aflu daca dansul a decedat intre ... (vezi toată discuția)
Chemare la succesiune ValentinB ValentinB Chemare la succesiune. Exista vreo procedura de a fi chemată la succesiunea tatălui meu? Eu sunt copilul din prima căsătorie, el mai are trei copii din ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesorala: termen gogu12002 gogu12002 Exista termen maxim in care se deschide o succesiune? (vezi toată discuția)