avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am primit o amenda pentru ca am pus o cutie de carton ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am primit o amenda pentru ca am pus o cutie de carton plina cu ...

Am primit o amenda pentru ca am pus o cutie de carton plina cu bucatele de cutii ale altor cartoane langa tomberonul destinat cartoanelor ,deoarece acesta era plin cu varf , Mi au reprosat ca nu am aruncat in alt tomberon mai gol destinat altor desee, avem aici camere de luat vederi.Aceasta amenda mi s a adaugat la intretinere si m au amenintat ca daca nu platesc in 90 de zile imi vor opri apa. Cand am platit intretinerea mi au inmanat o factura unde scrie ca am de platit 150 lei reprezentand strans materiale reciclabile conform contractului din 4/2019. Ce pot face ? Nu mi doresc sa platesc aceasta amenda deoarece stiu ca este un motiv personal si nu o lipsa a bunului simt din partea mea.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 08:20, 18 Decembrie 2020
Este o raspundere contractuala, nu contraventionala. Punct!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intr-o asociatie de proprietari se poate impune un set de reguli ... daniel2022 daniel2022 Intr-o asociatie de proprietari se poate impune un set de reguli care nerespectat sa aiba niste consecinte materiale? Eventual in instanta? Sau se pot bloca ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru constructia acoperisului fara autorizatie. andrey-mihaiescu andrey-mihaiescu Buna seara! In urma cu 5 ani am cumparat un apartament la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje unde locatari au construit acoperis tip sarpanta fara autorizatie. ... (vezi toată discuția)