avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata ...

Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata a fostului angajatorului?am nevoie pentru dosarul pentru tribunal pentru ca am făcut contestație la decizia de concediere. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana90211 , utilizator 00:47, 17 Decembrie 2020
Nu intereseaza judecătorul daca dvs aveti sau nu avocat dacă va permiteți sau nu ,nu va persecuta pt faptul că nu aveti av angajaț etc.Judecatorul cauzei verifica dacă cererea dvs este formulats corect nu este informa este motivata în fapt si în drept etc.Daca nu înțelegeți să apelați la un av macar pt a va redacta /,modifica contestația șansele dvs sunt infime.Practic procesul nici nu a început si sunteti la un pas sa pierdeti,să vă anuleze cererea.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Am înțeles și va mulțumesc mult pentru îndrumări. Voi merge la un avocat sa ma ajute cu formularele corecte pentru dosar. Nu-mi pot permite sa pierd acest proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare in judecata in urma contestatiei la pv alexdan25 alexdan25 buna ziua ! am depus contestatie la pv prin care am cerut a mi se transforma amenda in avertisment. iar de la judecatorie am primit o adresa in care mi se ... (vezi toată discuția)
Completare cu inscrisuri cerere chemare in judecata carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Am depus o cerere de chemare in judecata pt. un litigiu de munca, eu fiind reclamantul, iar parata fiind angajatorul! Printr-o adresa de la ... (vezi toată discuția)
Contestație executare silită Micheleplacido Micheleplacido Va rog să mă ajutați cu un model de Contestație la o executare silita privind un împrumut CAR.Va mulțumesc. (vezi toată discuția)