Ne-am blocat in aceste procente de 100% sau 80%. Ambele sunt sau au fost valabile pe teritoriul Romaniei.
Furnizorul nostru de apa ne factura pana la jumatatea anului trecut apa rece conform apometrului de la bransament si apa reziduala doar 80% din cantitatea de apa ce intra in bloc. Pe factura apareau si costurile cu apa pluviala care era in functie de suprafata terasei blocului deservit de acel apometru general.
La jumatatea anului 2009 ne-au trimis o anexa la contract prin care apa reziduala se factureaza in aceeasi cantitate cu apa consumata (deci 100% din apa masurata pe apometrul general), iar proprietarii de apartamente nu mai platesc apa pluviala. Doar agentii economici platesc apa pluviala. Am stabilit impreuna cu reprezentantul furnizorului care este suprafata de terasa pe care se aduna apa pluviala ce se factureaza pentru agentii economici din asociatie ( o suma infima).
Dar asa a crescut pretul apei cu aprox 10% prin plata a 100% din apa reziduala fata de 80% pana la acea data.
Asa ca toti aveti dreptate dar fiecare in alt timp si/sau in alt spatiu.
da locuiesc si la bloc !
asa cum am mai spus in factura mea este scris consumul de apa rece ( inclusiv asa zisele pierderi ) iar in ceea ce priveste apa reziduala , in factura mea scrie : canalizare : omc 80%
calculand a rezultat ca 80% din inregistrarea totala , ca si consum al apei reci , ca apa reziduala ( canalizare )
se va avea in vedere ca nu poate fii aceeasi norma la toti furnizorii
Apa meteorica
omul70
Furnizorul de apa a solicitat plata apei meteorice de doua ori pe an, apa fiind in m.c. si la pretul apei de canalizare. Care e modalitatea de repartizare a ... (vezi toată discuția)
Pret mc apa rece
dan_alex
Buna seara.
Dintre cei care sunt administratori la blocuri in Bucuresti daca imi poate spune si mie cineva care este pretul unui metru cub de apa rece pe care ... (vezi toată discuția)