Am facut un testament olograf unor prieteni . Precizez urmatoarele .
Nu am parinti , numai am sot , nu am copii . Am niste rude , de la fratii tatalui , pe care nu-i cunosc , nu i-am vazut in viata mea ,nu stiu unde stau si nici cine sunt , sau cati sunt . Reciproca este valabila .
Ei , cei carora le-am facut testamentul , ar dorii sa investeasca ceva in acest apartament .,insa le este teama ca eu sa nu ma razgandesc .
Acum vine intrebarea sau mai corect doua intrebari .
1,Cine poate ataca testamentul ?
2,Care este cea mai buna solutie favorabila pentru ambele parti , de a le lasa acest apartament .
Va multumesc anticipat , celor care doresc sa-mi raspunda si mie . .
Va multumesc foarte mult pentru sfaturi . Doresc sa va spun , ca nici prin cap mu-mi trecea sa fac vreo donatie , cu toate ca multe raspunsuri au sugerat acest lucru . Ceea ce voi face insa este faptul ca avcel testament , il voi reinoii la un notar . De ce spun reinoii , pentru faptul ca ara o data mai veche . Pe mine m-a interesat ( si pe ei ) , sa nu atace cineva din rudele pe cate nu le cunosc . Veri de nu stiu ce grad . Am aflat si acel raspuns , cu toate ca il banuiam . Cat despre investitiile lor , sa faca cum vor dorii . atain sa precizez faptul, ca in legatura cu testamentul , sunt in tema si stiu ca pot face n+1 , testamente , ultimul fiind cel valabil . Numai este cazul de asa ceva cu aceste persoana .
Inca odata , va multumesc si va urez sarbatori fericite in continuare !
Buna ziua !
Stiu ca este valabil indiferent de data . Insa la un notar , nu stiu , dar nu cred ca-mi va pune data din 2019 . Acolo , am si copii de buletine , care intre timp au expirat .
Voi vedea ce am de fgacut in continuare ,
Va multumesc mult si
,La Multi Ani !