avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinii construiesc fara autorizatie. Am sesizat ISC, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinii construiesc fara autorizatie. Am sesizat ISC, care si-a ...

Vecinii construiesc fara autorizatie.
Am sesizat ISC, care si-a declinat competenta fata de primaria comunei.
insa sesizasem deja primaria si nici macar nu mi-au raspuns.
Ce pot face????
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 20:51, 30 Decembrie 2020
9 din 11 utilizatori consideră
acest răspuns util
"Nu stiu in ce tara traiti... sau daca constientizati ca lipsa disciplinei in constructii are urmari importante asupra societatii."

Si va simțiți dvs dator să rezolvați această problemă a societății.
Sa vegheati dvs daca un contribuabil si-a platit taxele prevăzute de lege....

Prin "va afectează în mod direct ", se intelege: Noua construcție cade pe dvs? Prin edificarea ei, vi se produc dvs pagube materiale? Vi se aduce un prejudiciu concret și direct?
Dvs cand ati construit nu ati produs poluare, deranj, nu ati facut zgomot?
Ah, sau daca ai autorizație e altfel de poluare.....
Dvs ce calitate aveti mai exact, ca să reclamați și să urmăriți daca există sau nu avize și autorizații?
Sunteti vreun organ de control, aveti studii în domeniu, sunteti vreo autoritate sau pur si simplu nu aveti de treaba si vreti sa va faceti?
În general, lucrurile nu se termina bine pentru cetățenii zeloși care își bagă nasul unde nu le fierbe oala. Si aici ma refer, ca proprietarul care construiește si care poate are autorizație, va poate chema in instanta ulterior și o sa aveti de platit niste daune și niste cheltuieli de judecată, de toată frumusețea.
Mai renunțați puțin din mentalitatea comunistă a vecinilor care se uita peste gard și ascultă pe la usi.
Ultima modificare: Duminică, 27 Decembrie 2020
raluk0207, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De precizat ca aici nu este retea de socializare... si sunt binevenite comentariile strict pe temele juridice avansate - in cazul de fata relatia cu autoritatea publica sesizata pt incalcarea disciplinei constructiilor.
Nu este cazul comentariilor impertinente despre educatie...si tot soiul de alte presupuneri ce nu fac decat sa va vadeasca ignoranta.
În general, lucrurile nu se termina bine pentru cetățenii zeloși care își bagă nasul unde nu le fierbe oala.... sa dea lectii altora. Dar greu este de vazut lungul nasului!

Prin "va afectează în mod direct "... dvs intelegeti ca daca nu va omoara nimeni, atunci totul e in regula.
Vazand ca habar n-aveti de argumente juridice, va raspund altfel.... ati vizitat vreo alta tara, sa vedeti ce se intelege prin spirit civil si respectul legilor?
Precizez in treacat ca nu e niciun gard construit, peste care sa ma uit.... iar camioanele, muncitorii, zgomotul si poluarea.... nici nu ar fi fost nevoie sa ma uit peste gard sa le vad, nu?
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Motto: Administratorii si moderatorii forumului vor avea întotdeauna ultimul cuvânt și nu sunt obligați să dea explicaţii. Mai lipsea sa spuneti ca veti avea intotdeauna dreptate! In general ignor samavolniciile, dar asta a fost prea de tot. Nu stiu cine mi-a ,,moderat" postarea, dar teama mi-e ca a pus semnul egal intre moderare si bunul plac! Consider ca-s indreptatit sa-i solicit sa se supuna cenzurii unui admin, nu e ok sa stergi postarea cuiva doar pt. ca asa vrei! Iar argumentul cu mesajul e offtopic e folosit, cel putin in cazul meu, fara nicio acoperire. P.S. Multumesc anticipat pt. sfatul/sugestia/trimiterea la regulament, nu e cazul! www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Marți, 29 Decembrie 2020
DlGoe, utilizator

Alte discuții în legătură

Intrare in legalitate acoperiș minion minion Buna ziua, am reclamat la inspectoratul in constructii pe vecinul de de la partier( eu locuind la et. 1) intrucat acesta a efectuat o modificare la acoperisul ... (vezi toată discuția)
Spălătorie auto Nela Ela Nela Ela Buna ziua .Am un teren pe care intenționez să deschid o spalatorie auto. Mentionez ca am toate autorizațiile obținute înafară de autorizația de ... (vezi toată discuția)
Mutare usa apartament pe holul blocului fara acordul vecinului direct afectat de vecinatate gungrave gungrave Buna ziua. Am mai postat aceasta problema acum cateva luni dar revin acum cu ceva mai multe informatii. Pe scurt vecinii mei si-au mutat usa de la aprtament pe ... (vezi toată discuția)