avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua,sunt într-o situație în care nu vad o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua,sunt într-o situație în care nu vad o rezolvare ...

Bună ziua,sunt într-o situație în care nu vad o rezolvare am contractat o firmă autorizata ANRE pentru a mă conecta la rețeaua națională de gaze am făcut toate demersurile pentru aprobări contractul a fost făcut în august 2019 anul acesta in august mi-au cerut toți banii pentru lucrarea de racordare firma a început lucrarea fiind finalizată în proporție de 70% după care liniște la telefon nu mai răspund la sediul firmei nu mai e nimeni am contactat firma Distrigaz Sud rețele iar răspunsul a fost că cei cu care am contract mai trebuie să facă o cerere la Distrigaz pentru o programare de racordare dar ei nu mai sunt de găsit și în situația mea mai sunt și alte persoane care au aceeași problema deci am rămas și cu banii dați și fără gaze. Când am achitat toată suma mi-au promis că nu vom sta in frig și vom avea gaze până la începutul sezonului rece.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:27, 23 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial politia teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta ... ADragos1987 ADragos1987 Buna ziua, Doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta principala este deja trasa pe strada unde construiesc. Am depus actele la DISTRIGAZ si inapoi am ... (vezi toată discuția)
Nerespectare termene sc distrigazsud retele srl cristiangrig cristiangrig Ce sanse am avea daca am actiona in instanta SC DISTRIGAZ SUD RETELE SRL pentru nerespectarea termenelor de racordare la reteaua de distributie gaze naturale? ... (vezi toată discuția)
Factura racordare distrigaz sud retele buna ziua, am semnat contractul ... Cazacu Marius Cazacu Marius Factura racordare Distrigaz Sud Retele Buna ziua, Am semnat contractul de racordare la gaze pe 3.03.22, informatia oferita de angajatii Distrigaz fiind ca ... (vezi toată discuția)