Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Datorita unei urgente s-a hotarat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Datorita unei urgente s-a hotarat inlocuirea coloanei ...

Buna ziua. Datorita unei urgente s-a hotarat inlocuirea coloanei de apa rece si apa calda la o scara. Un apartament nu a deschis usa deloc desi au fost anuntati conform legii 196/2018 iar un altul avea acoperita de faianta nisa prin care se intevine la tevile comune,nepermitand spargerea faiantei. Am facut din partea asociatiei sesizare catre primarie ...iar raspunsul care a venit dupa o luna si ceva chiar daca am scris ca este o situatie urgenta si ce credeti ...ne trimit in instanta sa depunem ordonanta presidentiala. Asta pe langa faptul ca ne citeaza articole din lege pe care de altfel le stiam si care au fost afisate la avizier odata cu anuntul de lucrare . Urgenta a ramas ...avem 2 apartamente inundate si unul sta cu galetusa la tevi . Va rog daca se poate sa imi spuneti ce putem face in aceasta situatie ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Danielcc , utilizator 23:30, 12 Ianuarie 2021
Multumesc mult !
Solicitati sprijinul poliției pentru a vi se petmite accesul in apartamentele respectivilor. În același timp lăsați apa oprită pe acel tronson până când se remediaza problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz acces in apartament pentru efectuarea reparatiilor de catre ... ancutica ancutica Refuz acces in apartament pentru efectuarea reparatiilor de catre Asociatia de Proprietari. Se poate face o actiune la urgenta? prin care sa fie obligat sa ... (vezi toată discuția)
Lege nr. 196/2018 din 20 iulie 2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor. MARNUC MARNUC Buna ziua. Am o intebare legata de aceasta lege. Cine sau ce autoritate este respunzatoare cu aplicarea de contravenții și sancțiuni prevazute la ART. 102 ... (vezi toată discuția)
Modalitatea de acces în locuința unui proprietar de apartament din condominiu: ce putem face dacă refuză accesul pentru reparații? freedeluder freedeluder Se lucrează în bloc pentru schimbarea unei coloane de apă care este ruginită și care curge.... evident, afectând parterul. Întrucât de-a lungul ... (vezi toată discuția)