avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Am fost concediata începând cu data de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Am fost concediata începând cu data de 15.12.2020 ...

Bună ziua. Am fost concediata începând cu data de 15.12.2020 în baza art. 65, alin 1 din codul muncii, fără preavizul legal consemnat în CIM la 60 zile lucrătoare. Comunicarea concedierii i s-a făcut în 02.12.2020. Ca urmare am dat în judecata firma pentru concediere abuziva la tribunal și am depus documentele în data de 10.12.2020. Azi am primit prin posta o adresa prin care firma îmi comunica anularea deciziei de concediere și obligativitatea de a ma prezenta la munca în termen de 5 zile calendaristice. Plicul are stampila unui executor judecătoresc. Va rog să mă ajutați cu informatii: este legala o astfel de anulare a demisiei, am obligația sa ma întorc la serviciu, ce se întâmplă cu procesul pe care l-am intentat? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 24 Februarie 2021
Buna ziua. Doresc sa intreb dacă în cazul unui proces pentru concediere abuziva se admit în instanta probe audio? Mulțumesc frumos.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dovada unui act juridic sau a unui fapt se poate face prin înscrisuri, martori, prezumții, mărturisirea uneia dintre părți, făcută din proprie inițiativă sau obținută la interogatoriu, prin expertiză, prin mijloacele materiale de probă, prin cercetarea la fața locului sau prin orice alte mijloace prevăzute de lege.

Sunt, de asemenea, mijloace materiale de probă și fotografiile, fotocopiile, filmele, discurile, benzile de înregistrare a sunetului, precum și alte asemenea mijloace tehnice, dacă nu au fost obținute prin încălcarea legii ori a bunelor moravuri.
Mulțumesc frumos pentru răspuns. As dori, va rog frumos, o detaliere referitoare la înregistrările audio cu telefonul mobil, și anume ce 8nseamna ca au fost obținute pe cai legale sau cu respectarea bunelor moravuri. Va mulțumesc frumos.
Mulțumesc frumos pentru răspuns. As dori, va rog frumos, o detaliere referitoare la înregistrările audio cu telefonul mobil, și anume ce 8nseamna ca au fost obținute pe cai legale sau cu respectarea bunelor moravuri. Va mulțumesc frumos.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti acest articol
Înregistrarea audio a unei discuţii între salariat şi reprezentantul angajatorului, fără acordul persoanei înregistrate, poate fi mijloc de probă?
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie încetare cim disciplinar am o situatie mai complicată ... nicoleta_elena nicoleta_elena decizie încetare CIM disciplinar Am o situatie mai complicată cred Angajatorul a decis să îmi înceteze CIM disciplinar art.65 alin1 in luna decembrie ... (vezi toată discuția)
Tribunal competent - incetare cim zsorox zsorox Buna ziua, Am un prieten caruia i-a fost data o decizie de incetare a contractului individual de munca in perioada de proba. In decizie scrie ca contestatia ... (vezi toată discuția)