avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... merita sa ne adresam in instanta? Profesoara nu a ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

merita sa ne adresam in instanta? Profesoara nu a predat materie in online

merita sa ne adresam in instanta?
Anul trecut in perioada Martie-Iunie, profesoara de Limba Romana nu a organizat lictii online, pentru clasa 8, ce inseamna inainte de Evaluare Nationala. Nota obtinuta la EN8 - a fost mica, nici contestare nu a ajutat mult...

Am sesizat la ISMB, si la Minister, ISMB a trimis inspector sa faca verificare, dupa care afirma ca tot e in regula, in baza raportului profesorului. Am solicitat dovezi activitatii profesorului - mailuri, mesaje, invitatii la videoconferinte - ISMB nu a aratat nimic si evita raspunsuri.

Merita sa incepem litigiu?
Cel mai recent răspuns: Vali112 , utilizator 17:25, 18 Ianuarie 2021
Mare lucru nu aveti ce sa ii faceti. Tot ce puteti obtine e ca acelei profe sa i se taie plata acelor ore. Atat si nimic mai mult. Dar probabil va fi iertata si problema va fi pusa pe seama pandemiei si a dificultatilor de adaptare la noul mod de predare online (ca ea au fost o gramada de cadre didactice in toata tara).
Iar litigiul, ca orice litigiu, presupune mult timp pierdut si energie consumata adesea fara rost.
Nu vad ce obiect ar putea ss aiba litigiu,ce ati solicita si ce finalitate ar avea?Mai degrabă reveniți cu cu adrese peste adrese, sesizati Av Poporului dacă instituțiile enumerate nu va răspund etc..
Prima problema vad in ~60 de ore neefectuate din cauza profesorului. Ca consecinta, nu recunosc corectitudine examenului de Evaluare Nationala la disciplina Limba Română. Drept urmare - si repartizare la liceu tot nu a fost corecta.

Adică cred ca este posibil să solicit restituire orelor urmata de re-examinare. Ramane sa vedem ce sa facem cu repartizare la liceu.
Probabil și daune morale tot pot fi aplicate?


CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu vad ce obiect ar putea ss aiba litigiu,ce ati solicita si ce finalitate ar avea?Mai degrabă reveniți cu cu adrese peste adrese, sesizati Av Poporului dacă instituțiile enumerate nu va răspund etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor problema nela10 nela10 Buna ziua , sunt mama a doi copii si am o problema cu profesoara de matematica a copiilor , de cand au intrat in clasa a 5 a si pana in prezent adica clasa ... (vezi toată discuția)
Educatie - inscriere la liceu - drepturi elev ikasve ikasve Buna ziua, In calitate de parinte ma confrunt cu urmatoarea problema: dupa evaluarea nationala baiatul poate sa intre la aceeasi unitate de invatamant ... (vezi toată discuția)
Este legal ca un elev sa fie obligat sa invete la scoala dupa o carte care nu e avizata de minister? ziarediverse ziarediverse E legal sa fi obligat sa inveti la scoala o limba straina ( franceza , engleza , germana ) dupa o carte care nu e avizata de minister , fara vreo traducere ... (vezi toată discuția)