Cearta intre locatari si femeia de serviciu
Intreb pentru mama mea, in varsta de 70 ani in principiu acum,dar se aplica pentru toata scara...
In ultimele 6-7 luni de zile, femeia de serviciu ce se ocupa de scara blocului unde sta, tipa la locatari ca sa nu mai lase cutii mici, sau sticle goale la ghena, sa se duca jos totul ...inca o data vreau sa precizez ca femeia de serviciu este platita in fiecare luna,iar mamei mele i-ar fi destul de greu sa coboare de fiecare data sa duca "gunoiul" mai ales cand nu merge liftul.
Ce se poate face in acest caz? Se poate considera ca aceasta femeie hartuieste si nu isi face datoria? Nu ma pricep ce indatoriri are femeia de serviciu. Din ce am inteles multi locatari lasa langa ghena lucruri ce ar putea infunda coloana principala
Ati facut plangere la presedintele asociatiei?
Nu inteleg de ce nu ati dat-o afara, ziceti ca asa se poarta cu mai multi.
Ziceti ca nu are contract, cum nu are, munceste la negru?
Din ce am inteles a muncit la negru, iar acum de ceva timp, are contract.
Presedintele asociatiei e un tip care nu vrea sa se implice, iar celelalte persoane cu care am vorbit le este frica .La fel, nu vor sa se implice,pt ca din razbunare aceasta persoana poate sa inceapa sa dea/sa ii terorizeze pe copii lor cand vin de afara/de la scoala. Plangerea catre presedinte o pot face oficial prin alte mijloace, prin avocat, prin politie, poate astfel este obligat sa ia atitudine ?! Intreb pentru ca nu stiu.
Vreau sa stiu ce optiuni am
Va multumesc
Am gasit si persoana ce sa o inlocuiasca. Acum sa vedem, plangerea la politie si catre asociatie trebuie facuta in scris cel mai bine ?!
Presedintele imi poate da un numar de inregistrare cand depun plangerea, sau trebuie mers la politie mai intai pentru acest lucru?
Vreau sa o fac oficial, cu vorba buna nu a mers, iar presedintele nu face nimic. Poate, daca este oficial, se ia atitudine si devine cumva el responsabil pentru ce se intampla dupa aceea.
Va multumesc