avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cearta intre locatari si femeia de serviciu Intreb ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cearta intre locatari si femeia de serviciu Intreb pentru mama ...

Cearta intre locatari si femeia de serviciu
Intreb pentru mama mea, in varsta de 70 ani in principiu acum,dar se aplica pentru toata scara...
In ultimele 6-7 luni de zile, femeia de serviciu ce se ocupa de scara blocului unde sta, tipa la locatari ca sa nu mai lase cutii mici, sau sticle goale la ghena, sa se duca jos totul ...inca o data vreau sa precizez ca femeia de serviciu este platita in fiecare luna,iar mamei mele i-ar fi destul de greu sa coboare de fiecare data sa duca "gunoiul" mai ales cand nu merge liftul.
Ce se poate face in acest caz? Se poate considera ca aceasta femeie hartuieste si nu isi face datoria? Nu ma pricep ce indatoriri are femeia de serviciu. Din ce am inteles multi locatari lasa langa ghena lucruri ce ar putea infunda coloana principala
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dumneavoastra nu prea aveti nici o calitate sa dati femeia de serviciu afara (pana la urma asta urmariti ?). Sau sa gasiti inlocuitor. Acum are contract de munca si se vede ca doar dumneavoastra sunteti impotriva ei. Cum adica le este frica ca le va teroriza copiii ? Dar ce este din nu stiu care clan si lucreaza ca si femeie de serviciu ? Are centura de karate ? Sunt persoane care isi exteriorizeaza mai accentuat trairile. Gasiti un martor sau 2 care sa va sustina afirmatiile ?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie depozitare gunoi Costica33 Costica33 Astept de citiva ani sa se gaseasca o solutie de depozitare a gunoaielor care nu se pot arunca pe ghena de gunoi, in afara blocului. In ghena este spatiu ... (vezi toată discuția)
Cui reclam (solicit) curatarea ghenei de gunoi la bloc. perlutina perlutina M-am mutat intr-un bloc, unde constat ca gandacii sunt la ei acasa, iar tubulatura ghenei nu se mai vade de sub stratul de JEG. Eu voi curata pe palierul meu, ... (vezi toată discuția)
Ghena focar de infecție Thinina Thinina Cu respect, Expun caz Am reclamat o ghena infecta de 4ani Nimic, O ghena interioara de bloc cu tubulatura veche și infecta, un focar de infecție cu ... (vezi toată discuția)