Cearta intre locatari si femeia de serviciu
Intreb pentru mama mea, in varsta de 70 ani in principiu acum,dar se aplica pentru toata scara...
In ultimele 6-7 luni de zile, femeia de serviciu ce se ocupa de scara blocului unde sta, tipa la locatari ca sa nu mai lase cutii mici, sau sticle goale la ghena, sa se duca jos totul ...inca o data vreau sa precizez ca femeia de serviciu este platita in fiecare luna,iar mamei mele i-ar fi destul de greu sa coboare de fiecare data sa duca "gunoiul" mai ales cand nu merge liftul.
Ce se poate face in acest caz? Se poate considera ca aceasta femeie hartuieste si nu isi face datoria? Nu ma pricep ce indatoriri are femeia de serviciu. Din ce am inteles multi locatari lasa langa ghena lucruri ce ar putea infunda coloana principala
gh_liviu
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Dumneavoastra nu prea aveti nici o calitate sa dati femeia de serviciu afara (pana la urma asta urmariti ?). Sau sa gasiti inlocuitor. Acum are contract de munca si se vede ca doar dumneavoastra sunteti impotriva ei. Cum adica le este frica ca le va teroriza copiii ? Dar ce este din nu stiu care clan si lucreaza ca si femeie de serviciu ? Are centura de karate ? Sunt persoane care isi exteriorizeaza mai accentuat trairile. Gasiti un martor sau 2 care sa va sustina afirmatiile ?