avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa imprumut unui coleg o suma de bani 50.000 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa imprumut unui coleg o suma de bani 50.000 lei , este ...

Doresc sa imprumut unui coleg o suma de bani 50.000 lei , este nevoie sa mergem la notar? Sau merge facut si "de mana".?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:18, 6 Februarie 2021
contractul de face pe ce suma ii dati.
apoi banii propriu zis ii dati prin banca.
La cash nu se poate ?

gi-jane2 a scris:

contractul de face pe ce suma ii dati.
apoi banii propriu zis ii dati prin banca.

cred ca e ceva ce nu spuneti, ce doriti sa stiti, ce se urmareste de fapt ?

Operațiunile de încasări și plăți în numerar între persoanele fizice (...) reprezentând acordarea/restituirea de împrumuturi, se pot efectua în limita unui plafon zilnic de 50.000 lei/tranzacție. Sunt interzise încasările și plățile fragmentate în numerar pentru tranzacțiile mai mari de 50.000 lei, precum și fragmentarea unei tranzacții mai mari de 50.000 lei.

[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2021
gi-jane2, moderator
Aveti sanse mari sa rămâneți fără bani iar peste doi ,trei ani o sa va întrebați pe aici pe forum ce puteti sa mai faceti.Mergeti la un av să vă învețe cum să procedati pt a nu arunca banii pe fereastra.,în funcție de poveste dvs contract la notar, sau sub semnătură privată
dar încheiat corespunzător etc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Februarie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut notar ionutt50 ionutt50 Buna ziua.Am imprumutat cu contract la notar un prieten pentru 30 zile ultima zi find 31 10 2014,acesta nu are bani s-a m-i restituie,in contract se specifica ... (vezi toată discuția)
Doresc sa il imprumut pe fiul meu cu o suma mai mare de bani ... braun braun doresc sa il imprumut pe fiul meu cu o suma mai mare de bani prin transfer bancar. este bine sa ii fac donatie la notar sau un contract de imprumut? ce ... (vezi toată discuția)
Frauda- mi-au fost furati banii pentru chirie Cristina Maria199 Cristina Maria199 Buna! Sunt din bucuresti si am 23 de ani. O sa trec direct la subiect. Eu doream sa ma mut in chirie. Vineri am gasit un apartament in sectorul 3 langa Auchan ... (vezi toată discuția)