avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se declara veniturile provenite din OnlyFans?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se declara veniturile provenite din OnlyFans?

Buna ziua. Cum se declara veniturile provenite din OnlyFans?
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: xiom , utilizator 19:52, 27 Octombrie 2022
In declaratia unica, ca tipuri de venit provenit din strainatate.
Multumesc!
Și dacă doresc sa deschid un PFA pentru Onlyfans ce cod caen ar trebui sa folosesc, vreau să folosesc această platformă pentru materiale de Fitness și am înțeles că dacă activitatea e continua și nu ocazională ar trebui un PFA, Mulțumesc Anticipat!
si daca dupa cateva luni sau ani ANAF ul o reincadreaza si ii cere toti banii din urma ca trebuia sa se autorizeze ca SRL sau PFA pentru activitatea cu caracter de continuitate? o ajutati cu un credit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare de haine second hand-online iuliadiaconu1 iuliadiaconu1 Buna ziua, Imi doresc sa vand produse second hand online, indeosebi haine. Nu detin site si promovarea s-ar face exclusiv pe retele de socializare. Inainte ... (vezi toată discuția)
Bună seara. dacă am deschis un magazin online pe etsy, dar ... Rux245 Rux245 Bună seara. Dacă am deschis un magazin online pe Etsy, dar nu livrez fizic vreun produs (fac etalari de tarot) cum trebuie să procedez? Trebuie să deschid ... (vezi toată discuția)
Fac onlyfans de 3 ani și nu am declar venitul la anaf Iulianarudu Iulianarudu Buna seara ! Fac Onlyfans de 3 ani și nu am declarat venitul la ANAF. Cum as putea sa procedez sa plătesc de cand am început activitatea pana in prezent ? (vezi toată discuția)