avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua, Avem dezvoltata o aplicatie mobila pentru ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua, Avem dezvoltata o aplicatie mobila pentru ANDROID ...

Buna ziua,

Avem dezvoltata o aplicatie mobila pentru ANDROID & IOS, unde ne oferim opiniile, in legatura cu meciurile de fotbal, mai exact pronostic/predictie/advice Echipa 1 vs Echipa 2, castiga Echipa 1.
In aplicatie sunt listate informatii precum Echipa 1, Echipa 2, scor final, Echipa x castiga.
Nu avem link-uri sau alte legaturi cu vreo casa de pariuri sau altceva. Aplicatie proprie cu predictii.

Este legal ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:09, 11 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
e legala ca si horoscoapele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune pariuri sportive goldstar9 goldstar9 Buna ziua mi-ati putea da un raspuns in urmatoarea speta : X prin intermediul unei retele de socializare(Facebook, Instagram etc) cumpara predictii ... (vezi toată discuția)
Casa de pariuri - posibil pariuri pe meciuri fictive operator2 operator2 Buna ziua, Am si eu o intrebare,de ceva vreme sant jucator de pariuri la diferite agentii de pariere. Ieri am facut un bilet cu 7 meciuri din care 3 sant ... (vezi toată discuția)
Este legala o astfel de aplicatie android? ionutmihai05 ionutmihai05 Buna seara. Am o intrebare la care sper ca ii voi gasi raspunsul cu ajutorul dumneavoastra. Eu sunt dezvoltator de aplicatii Android (incepator, ce-i drept) ... (vezi toată discuția)