Anastasia gar 
	    	Utilizator

Anastasia gar 
	    	Utilizator	    

Anastasia gar, utilizator
 Anastasia gar, utilizator 	
			 Cabinet de avocat Serni Viviana-Carmen, Avocat
 Cabinet de avocat Serni Viviana-Carmen, Avocat 	
			 Anastasia gar 
	    	Utilizator

Anastasia gar 
	    	Utilizator	    

adriandimitriu 
	    	Utilizator

adriandimitriu 
	    	Utilizator	    

andreiSRR	                   

O banca la care am cont, pe langa bataia la cap cu \"actualizarea datelor\" imi pretinde un formular unde sa dau declaratii legate de presupusa mea cetatenie ... (vezi toată discuția)
	                    andreiSRR	                   

O banca la care am cont, pe langa bataia la cap cu \"actualizarea datelor\" imi pretinde un formular unde sa dau declaratii legate de presupusa mea cetatenie ... (vezi toată discuția)

Anastasia gar	                   

Buna ziua, care este termenul de prescriere a infractiunii penale de fals in declaratiile FATCA pretinse de banci la deschidere de conturi? In speta, ... (vezi toată discuția)
	                    Anastasia gar	                   

Buna ziua, care este termenul de prescriere a infractiunii penale de fals in declaratiile FATCA pretinse de banci la deschidere de conturi? In speta, ... (vezi toată discuția)

georgells	                   

Buna seara.Sunt cetatean roman si vreau sa public o carte pe  Amazon prin platforma acestora Kindle Direct Publishing. Numai ca, pentru publicarea acestei ... (vezi toată discuția)
	                    georgells	                   

Buna seara.Sunt cetatean roman si vreau sa public o carte pe  Amazon prin platforma acestora Kindle Direct Publishing. Numai ca, pentru publicarea acestei ... (vezi toată discuția)