avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Fals in declaratii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Fals in declaratii

Fals in declaratii
Buna ziua, ce risca o persoana cetățean American, ce semneaza INFORMATIA falsa atunci cand deschide conturi bancare, ca nu ar fi cetățean American? Nu la o singura banca, ci la mai multe!
În ce țară se întâmplă treaba asta?
In Romania semneaza declaratiile acelea obligatorii la deschiderea unui cont bancar. Cetățean cu dubla cetatenie, romana si Americana.
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2021
Anastasia gar, utilizator
Ascunde informații privind cetățenia, în scopul producerii de anumite efecte juridice.
Cu ȘTIINȚĂ, Urmărește ceva.
Deci este penal.
Fals în declarații, este îndeplinită și latura subiectivă privind intenția directă.
La aflarea veștii, autoritățile se pot sesiza din oficiu.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2021
Cabinet de avocat Serni Viviana-Carmen, Avocat
Stiu ca intrebarea urmatoare e din domeniul juridic al altui stat, dar persoana poate avea neplaceri si in SUA? De ordin legal, ma refer. Are o datorie materiala consistenta neachitata pentru studiu in universitatea de acolo...
nu-mi amintesc ca formularul de deschidere a unui cont bancar sa prevada precizarea cetateniei multiple. e suficient sa fie declarata o cetatenie si sa fie dovedita cu documente (carte identitate, pasaport) cred ca e o exagerare

Alte discuții în legătură

Formular fatca pretins de banca andreiSRR andreiSRR O banca la care am cont, pe langa bataia la cap cu \"actualizarea datelor\" imi pretinde un formular unde sa dau declaratii legate de presupusa mea cetatenie ... (vezi toată discuția)
Declaratii false in formularul fatca Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, care este termenul de prescriere a infractiunii penale de fals in declaratiile FATCA pretinse de banci la deschidere de conturi? In speta, ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru carti publicate pe amazon georgells georgells Buna seara.Sunt cetatean roman si vreau sa public o carte pe Amazon prin platforma acestora Kindle Direct Publishing. Numai ca, pentru publicarea acestei ... (vezi toată discuția)