avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Legea 319 si HG 1425/2006 in engleza?
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Legea 319 si HG 1425/2006 in engleza?

Legea 319 si HG 1425/2006 in engleza?

Buna ziua , stie cineva unde pot gasi asa ceva?

In format word. Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:14, 15 Martie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vad de ce ar exista asa ceva in Romania ?
Pentru faptul ca exista multe companii cu capital strain inclusiv directorul general, care nu stie romana.
In Romania, limba oficiala este limba romana.
Daca nu cunosc limba romana, isi pot angaja translatori sau si mai corect, sa invete limba.
Multumesc, din punctul dvs de vedere, referitor la legislatia romaneasca,prin legea 319/2006 ce parere aveti despre politicile internationale de ssm ale grupului de ex, fabrica,care din punctul meu de vedere este aceiasi Marie,alta palarie dar in engleza si cu referinta la ISO? Adica ni se cer pe parte de ssm diverse materiale, campanii dar care toate sunt in engleza ,cu termene si masuri, care necesita timp si care oricum aceste materiale exista in romana conf cerintelor legislative. Daca documentele in romana sunt 100% acoperitoare dpdv legal care mai e scopul politicii ssm a grupului,la nivel international?si ma intreb mai mult retoric,.
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2021
Akhenaton81, utilizator
In Romania este obligatorie respectarea legislatiei nationale. Prin politica sa, firma, daca doreste ceva in plus, o poate face/ cere. Exista conditia ca cei care transpun in practica aceste dorinte sa aiba pregatirea si capacitatea, necesare.
Pot exista prevederi care transpun legislatia europeana, dar ca nu sunt obligatorii, fiind lasate la decizia tarilor membre.
Exista ISO pe linie de ssm, obligatoriu in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instruiri ssm lucratori straini in romania cornel1969 cornel1969 Buna ziua stimati specialisti Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele: - urmeaza sa aducem in tara colegi de la firma mama din Germania sa desfasoare anumite ... (vezi toată discuția)
Multinationala vs legislatia locala ssm Akhenaton81 Akhenaton81 Multinationala Buna ziua. Vin catre domniile voastre cu o situatie des intalnita in multinationalele din RO. Ca ssm-ist aplic legislatia de ssm din Romania, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa aflu cum se va face instructajul periodic ... tif tif Buna ziua, Doresc sa aflu cum se va face instructajul periodic ssm/su intr-un santier in care ,,forta de munca,, este din state non ue ( Vietnam, Sri Lanka, ... (vezi toată discuția)