avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pretentii Asociatie proprietari - proprietar decedat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pretentii Asociatie proprietari - proprietar decedat

Buna ziua.
Tatal meu a decedat in septembrie 2016. Am vazut acum pe portal.just.ro ca Asociatia de proprietari de care apartinea cu locuinta pe care o avea i-a deschis proces pentru pretentii acum, in februarie 2021. Stiu ca tatal meu avea datorii la Asociatie inainte de deces.
Eu si sora mea (pentru ca noi suntem urmasi) nu am facut succesiune. Nu am locuit acolo. Se poate indrepta in vreun fel Asociatia impotriva noastra, daca ar castiga acest proces?
Pe de alta parte, nu e prescris dreptul Asociatiei de a avea pretentii acum , cand sunt mai mult de 3 ani de cand tatal meu a decedat?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: AOana C , utilizator 21:05, 25 Februarie 2021
Nu, nu a facut demersuri pentru recuperare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante mari intretinere, executare silita NatydeaV NatydeaV Avem un restantier pe scara care a acumulat la intretinere datorii in valoare de 15.000 RON (de 3 ani nu a platit intretinearea). Acum riscam sa ramanem fara ... (vezi toată discuția)
Datorii la intretinere pentru un apartament cumparat prin licitatie adriene adriene Buna ziua, Anul trecut in Octombrie am cumparat un apartament prin licitatie publica. Actul de adjudecare este datat in Octombrie 2016, insa am putut intra in ... (vezi toată discuția)
Datorii la intretinere, executare silita iongheorghevasile iongheorghevasile Buna ziua, un apartament are ca proprietari pe fiul, mama si tatal. In acel apartament nu a locuit decat fiul, care nu a platit intretinerea de vre-o trei ani. ... (vezi toată discuția)