avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ! Persoana de 51 ani si 6 luni, de sex ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ! Persoana de 51 ani si 6 luni, de sex feminin, stadiu ...

Buna ziua !
Persoana de 51 ani si 6 luni, de sex feminin, stadiu de cotizare 31 ani si 8 luni si handicap accentuat conf. certificat handicap de 6 ani, fara a fi permanent, pot sa beneficiez de reducerea varstei de pensionare ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:54, 11 Martie 2021
Nu.
Trebuie sa lucrati/realizati 2/3 din stagiul complet in conditii de handicap accentuat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare persoana cu handicap accentuat cristinatabarca cristinatabarca Data nasterii:24.05.1960 Handicapul il am din nastere dar certificatul de handicap accentuat il am doar de 2 ani. Lucrez din 1984, dupa terminarea facultatii. ... (vezi toată discuția)
Cand si cum pot solicita pensie? geomit geomit Buna ziua! Doresc o informatie. Sunt cadru didactic. Am o vechime 20 de ani si un handicap mediu preexistent calitatii de asigurat. Am inteles ca legislatia ... (vezi toată discuția)
Reducere varsta pensionare - handicap grad iii amphora amphora Buna ziua, Sunt nascuta in februarie 1957, am o vechime de 31 ani si 1 luna (stagiu integral de cotizare) si certificat de handicap grad III; doresc sa ma ... (vezi toată discuția)