avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Au obligatia legala , conducerile asociatilor de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Au obligatia legala , conducerile asociatilor de proprietari, ...

Au obligatia legala , conducerile asociatilor de proprietari, sa verifice indexurile contoarelor de apa din apartamente? Daca da, la ce interval minim....sau numai la solicitarea expresa a proprietarilor? Au dreptul sa intre fara mandat pe proprietate pt. a efectua acesta operatie? Conform carei legi, ordonante etc?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:28, 15 Martie 2021
Legiuitorul a dispus reguli generale
Asociatiile de proprietari prin votul participantilor la adunarea generala pot dispune hotarari de verificare periodica a indexurilor individuale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa ma opun citirii apometrelor de o persoana straina? scarlettm1 scarlettm1 Cine este abilitat sa verifice inregistrarile financiar-contabile intr-o asociatie de proprietari? Legea permite obligativitatea citirii apometrelor de catre o ... (vezi toată discuția)
Legalitatea semnăturilor pt prelungire mandat Gabugabu Gabugabu Exista baza legală pentru prelungirea mandatelor conducerii actuale prin tabel pe baza de semnătura din ușa în ușă? Și dacă nu care sunt căile legale ... (vezi toată discuția)
Modificarea instalațiilor comune interioare se poate face doar cu votul a minim 2/3 din membrii asociației de proprietari flory_mr flory_mr Vedeți ce interesant este articolul 37 din Legea nr. 196/2018, pe care l-am ignorat până acum - mai ales la alineatul 6 se arată OBLIGAȚIA CA ÎN CAZUL ... (vezi toată discuția)