Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 8356 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Împreună cu 10 specialiști de la EY România, KMPG România, Viboal FindEx și Dobrinescu Dobrev discutăm despre: TVA în comerțul electronic, SAF-T, analiza de risc fiscal etc. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Au obligatia legala , conducerile asociatilor de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Au obligatia legala , conducerile asociatilor de proprietari, ...

Au obligatia legala , conducerile asociatilor de proprietari, sa verifice indexurile contoarelor de apa din apartamente? Daca da, la ce interval minim....sau numai la solicitarea expresa a proprietarilor? Au dreptul sa intre fara mandat pe proprietate pt. a efectua acesta operatie? Conform carei legi, ordonante etc?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:28, 15 Martie 2021
Legiuitorul a dispus reguli generale
Asociatiile de proprietari prin votul participantilor la adunarea generala pot dispune hotarari de verificare periodica a indexurilor individuale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa ma opun citirii apometrelor de o persoana straina? scarlettm1 scarlettm1 Cine este abilitat sa verifice inregistrarile financiar-contabile intr-o asociatie de proprietari? Legea permite obligativitatea citirii apometrelor de catre o ... (vezi toată discuția)
Legalitatea semnăturilor pt prelungire mandat Gabugabu Gabugabu Exista baza legală pentru prelungirea mandatelor conducerii actuale prin tabel pe baza de semnătura din ușa în ușă? Și dacă nu care sunt căile legale ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, se poate va rog sa imi raspundeti la o intrebare? ... madalinavaleria madalinavaleria Buna ziua, Se poate va rog sa imi raspundeti la o intrebare? S-a discutat la sedinta de bloc despre schimbarea tevilor de caldura. Imi puteti spune va rog ... (vezi toată discuția)