Bună seara! Abia am terminat de înființat un ONG:eu-vicepresedinte și alte doua persoane, soț și soție, cu funcții de președinte și secretar, sediul fiind la domiciliul acestora. Cei doi soți doresc retragerea și automat schimbarea sediului. Va rog sa îmi spuneți ceea ce am de făcut, care sunt următorii pași, cum se procedează ptr retragerea lor, deoarece eu voi continua activitatea cu acest ONG. Mulțumesc mult!
george-neagu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Mai intai trebuie sa primiti noi membrii prin completarea cate unei cereri de adeziune, cerere care va fi discutata si aprobata in comitetul director.
Apoi respectivii membrii care nu mai vor sa colaboreze, trebuie sa depuna catre presedinte cate o solicitare scrisa prin care anunta ca subsemnatul...,incepand de la data de ... renunt la functiile detinute si la calitatea de membru in asociatia......
Apoi comitetul director va convoca in cel mai scut timp o adunare generala cu participarea noilor membrii, care va avea pe ordinea de zi desfasurarea de alegeri pentru pozitiile vacante schimbarea sediului. In final trebuie sa inregistrati la judecatorie, acolo unde ati mai fost, procesul verbal al adnarii generale si celelalte acte, pentru noua structura de conducere.