Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 7193 soluții astăzi

Anul acesta, avocatnet.ro împlinește 20 de ani și, pentru că ne citești, îți oferim un voucher aniversar pe care îl poți utiliza la serviciile noastre. Descarcă voucherul

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Am fost abordat pe strada de un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Am fost abordat pe strada de un reprezentant al unei ...

Buna ziua,

Am fost abordat pe strada de un reprezentant al unei agentii de publicitate care mi-au promis ca pot fi spectator la iUmor, Romanii au talent si emisiuni de genul. Am fost dus la un apartament de bloc unde aveau un sediu de doi bani (ca sa ma exprim mai elegant) si nu imi dadea un feeling bun, si in cele din urma am semnat o conventie ca voi fi adaugat in baza lor de date si dupa ce mi-au facut o poza si am semnat un contract, mi-au zis ca n-au POS si m-au condus la un bancomat unde am scos si le-am dat banii.

Din pacate, m-am prins tarziu de situatie si contractul e ambigu, nu au numar de telefon, nici website. Stiu ca nu trebuia sa le dau nimic si e mai mult vina mea.

Totusi, se poate face ceva incat sa fie sanctionati sau chiar sa recuperez o parte/toti banii? Suma e de 200 RONI, taxa de inscriere. Imi pasa mai mult sa nu fie si altii inselati. Daca as putea sa "salvez" cateva persoane, as fi multumit.

Multumesc anticipat pentru orice sfat!
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2021
Manuela Rășină, administrator
Am gasit societatea la cautare, dar lucrurile sunt dubioase. E ca o firma fantoma, fara numar de telefon, email sau website. Mi-au zis ca nu pot vorbi cu patronul firmei pentru 200 RONI.

Am primit bon fiscal (asta mi-a dat incredere din pacate), nu stiu cat de valid e. Un bon fiscal se poate falsifica? Poate firma nu are nicio legatura cu persoanele care erau acolo care pretind ca lucreaza pentru firma.

Plangerea a fost facuta saptamana trecuta la sectia de politie din apropierea "agentiei", dar n-am primit niciun semn pana acum. Mi s-a comunicat ca voi fi sunat de catre cineva din politie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Va puteti interesa de stadiul actelor de cercetare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum îmi pot recupera banii dupa ce am fost înșelat în contract? ApetreiAlex21 ApetreiAlex21 Acum o luna, m a abordat pe strada o firma de casting sa le fiu model și sa fac reclame pentru niște haine, mi sa spus ca voi câștiga bani, haine, toate ... (vezi toată discuția)
Modelling în bucurești. am semnat un contract și acum regret, cum pot să renunț la el? SAnaM SAnaM Bună ziua! Astăzi am fost abordată pe stradă de o așa zisă firmă de modeling pe Piața Romană, vis-a-vis de ASE, București. Mi s-au spus cuvinte ... (vezi toată discuția)
Legalitatea unui contract de munca din strãinatate mitzuunit mitzuunit Am primit un contract de munca pentru un post de Administrative Assistant de la o firma de recrutare din UK. am cont pe un site de recrutare de acolo si din ... (vezi toată discuția)