avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! In data de 21.03.2021 am fost oprit de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! In data de 21.03.2021 am fost oprit de politia rutiera ...

Buna seara! In data de 21.03.2021 am fost oprit de politia rutiera si mi-au suspendat permisul timp de 30 de zile pe motiv ca am depasit in curba. Am filmarea, drum nemarcat, fara indicatoare de nici un fel. Vizibilitatea era mai mare de 50m. Am refuzat sa semnez PV. Intrebarea este, pot face contestatie doar pe baza dovezii provizorii de circulatie valabila 15 zile?
Si daca da, pot suna la numarul de la judecatoria respectiva sa cer documentele necesare unui dosar de contestatie?
Ultima modificare: Duminică, 21 Martie 2021
Alex67, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alex67 , utilizator 09:39, 22 Martie 2021
Si daca pv ajunge la mine prea tarziu? Si trec cele 15 zile in care pot depune contestatie?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu.

Termenul curge de la comunicare.
Multumesc!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Termenul curge de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 30 zile sau 3 luni Stefany1980 Stefany1980 Buna ziua. În ziua de sâmbătă 27 feb. 2010, mă deplasam împreună cu 3 membri ai familiei, pe un D E (drum pe care mă deplasez destul de des şi pe ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere mircea_barto mircea_barto Mi-a fost suspentat permisul de conducere auto, pentru depasire in zona de actiune a indicatorului \"depasirea interzisa\", in data de 13.11.2010. Cred ca e o ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere pentru neacordare prioritate la trecere de pietoni must must am si eu o nelamurile am plecat intr-o seara din popesti-leodeni spre sos oltenitei. cand am facut dreapta sa intru pe sos oltenitei imediat dupa curba este o ... (vezi toată discuția)