avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice In ce conditii se acorda suport cu experienta similara ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

In ce conditii se acorda suport cu experienta similara la licitatiile ...

In ce conditii se acorda suport cu experienta similara la licitatiile publice?
Daca societatea X nu participa in nici o calitate la o licitatie, dar i se solicita suport pentru experienta similara de catre societatea Y care participa singura la licitatie, se poate acorda acest suport? Si in baza carui document? Multumesc
Cel mai recent răspuns: waly25 , utilizator 14:37, 22 Martie 2021
Practic societatea X devine subcontractant sau tert sustinator in functie de datele specifice ale spetei. Se poate acorda acest suport dar acest aspect trebuie reglementat contractual intre societatea X si societatea Y fiindca societatea X va avea de indeplinit anumite parti din contract. Documentul care sta la baza suportului acordat este contractul incheiat intre societatea X si societatea Y. X trebuie mentionat in cadrul DUAE si se va depune toata documentatia care atesta faptul ca detine experienta similara.
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2021
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat
În mod normal, Autoritatea trebuie sa prezinte intre formulare si pe cel pentru terță susținere (daca a uitat, il puteti cere la clarificari). Trebuie doar sa fiti atentă daca se precizeaza explicit anumite conditii si obligatii pentru sustinere, pe care ar trebui sa le gasiti in Fisa de date. Am avut anul trecut o speță in care in fișă scria ca terțul trebuie sa precizeze clar modul de intervenție adica prin transferarea de resurse ori prin preluarea lucrariidar nu era menționat unde anume sa scrie declaratie. I s-a cerut sa completeze declaratia conform Fișei....ofertantul nu a inteles...si a fost descalificat, Asa ca...mare atentie la cerinte....ca muncesti degeaba....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatii publice - participare in asociere ana2000 ana2000 Am participat la o licitatie publica , un proiect complex cu lucrari de drumuri,retele electrice,retele de telecomunicatii, retele de gaz,retele de apa si ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice ana2000 ana2000 Buna seara , Am participat la o licitatie publica , un proiect complex cu lucrari de drumuri,retele electrice,retele de telecomunicatii, retele de gaz,retele ... (vezi toată discuția)
Tert sustinator capacitate tehnica si/sau profesionala luandai luandai Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii cu privire la urmatorul caz: Intentionam sa participam la o licitatie, insa nu indeplinim una dintre ... (vezi toată discuția)