avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Dreptul de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Dreptul de autor

Dreptul de autor
Bună dimineața, vă rog să mă ajutați cu un sfat. Public pe pagina personală, pe pagina de fb și în diverse grupuri, poezii și proză. Se întâmplă foarte des ca diverse persoane, scriitori sau nu, cunoscuți sau nu, să _ împumute versuri și să le publice în nume personal. Cum mă pot proteja, cum pot să trag persoana respectivă la răspundere?
Ultima modificare: Joi, 1 Aprilie 2021
ileana-maia, utilizator
Cel mai recent răspuns: ileana-maia , utilizator 08:17, 1 Aprilie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mircea andras - (08.09.1948 - 26.11.2010) stelarman stelarman Imi propusesem demult sa va prezint unul din cei mai prolifici autori de catrene-epigrame contemporani.Si iata ca astazi scriu despre el la timpul trecut. ... (vezi toată discuția)
Cum imi protejez dreptul de autor? luciwint luciwint vreau sa imi protej dreptul de autor asupra poeziilor si versurilor mele.=D> (vezi toată discuția)
Drept de autor hory25 hory25 Buna ziua, As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. As dori sa creez o carte de colorat pentru copii, iar pe anumite pagini din carte as vrea sa ... (vezi toată discuția)