avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nu sunt din Bucuresti, am venit intr-o problema ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nu sunt din Bucuresti, am venit intr-o problema medicala si am ...

Nu sunt din Bucuresti, am venit intr-o problema medicala si am oprit la piata Obor pt ceva de mancare pentru drum. Nu am stat nici 30 minute pe un spatiu. Nu am realizat ca este al cuiva.. si m.am trezit cu o hartie in geam. Nota de constatare a fost intocmita la 14.40 si eu am fost la masina la 14.50.
Dl. Politist a fost foarte nepoliticos cand i.am explicat situatia si mi.a spus ca aici sunt la capitala ( eu sunt din Dolj, deci practic m.a facut taran pe fata ). Mi.a luat datele si a completat un proces verbal pe care nu mi l.a dat sa semnez.
Ce pot face in acest sens? Pot contesta nota de constatare? Nu mi.a fost dat niciun proces verbal.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:19, 8 Aprilie 2021
O sa spuna ca nu ati vrut sa semnati si o sa-l primiti prin posta...
Dupa primire aveti 15 zile sa faceti contestatie, daca aveti motive si credeti ca puteti castiga...
Cat despre atitudinea dumnealui... ii puteti face plangere la superiori, dupa ce primiti acel proces verbal si ii aflati numele pentru ca banuiesc ca nu s-a prezentat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de o amenda de 10 mil pentru lipsa acte si vesta la scuter daylight daylight m.a oprit un politist pe motiv ca nu aveam vesta cand conduceam scuterul. se afla in miscare masina de politie si nu am avut timp sa ma dau repede jos de pe ... (vezi toată discuția)
Schimbare avocat dariaconstantin dariaconstantin Bună ziua, sper ca cineva sa.mi dea o soluție la următoarea situatie: Am început procesul de divorț, eu sunt plecat în străinătate și am angajat un ... (vezi toată discuția)
Cum i.mi pot recupera banii..? Dana030887 Dana030887 Ma numesc Ioana,am avut un proces penal in Germania pe care l.am castigat,am fost despagubita cu 34.500£,dar banii nu i.am putut lua niciodata pentru ca omul ... (vezi toată discuția)