Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Împreună cu 10 specialiști de la EY România, KMPG România, Viboal FindEx și Dobrinescu Dobrev discutăm despre: TVA în comerțul electronic, SAF-T, analiza de risc fiscal etc. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extra carte funciara imobil fara cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extra carte funciara imobil fara cadastru

Buna ziua!

Cum pot afla detalii despre un imobil vechi, care nu are cadastru sau numar cadastral. Are contract de vanzare facut in 1992 si doar are adresa trecuta in contract. Ma intereseaza sa afla detalii ce apar in extrasul de carte funciara de ex. proprietari, sarcini etc. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 14:12, 20 Aprilie 2021
Va recomand sa angajati un expert topograf care sa efectueze o documentatie cadastrala de intabulare a terenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Intabulare iuvri iuvri Buna ziua! Imi poate da si mie cineva niste informatii? Cum pot intabula terenul obtinut cu un titlu de proprietate obtinut in baza legii 247/2005? Unde ... (vezi toată discuția)
Extras cf versus extras cadastral 2015 sheianca sheianca Va rog, in vederea reamenajarii unei locuinte, pentru autorizatia de construire, am solicitat o ridicare topografica. Desi casa veche e cumparata recent, ... (vezi toată discuția)