avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,se poate retracta renunțarea la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,se poate retracta renunțarea la succesiune(moștenire)?...În ...

Bună ziua,se poate retracta renunțarea la succesiune(moștenire)?...În 1996 am fost cu mama la notar și am cedat și eu și mama dreptul meu în favoarea unei surori care a decedat în Februarie anul acesta.Eu am 6 copii și șora decedată o fată,nu vreau să i rămână totul având în vedere că această nepoată nu se ocupă de nimic,plată impozite etc.
Cel mai recent răspuns: Casa215 , utilizator 14:28, 22 Aprilie 2021
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . e vorba de o mostenire , un apartament . apartamentul ... unoarecare21 unoarecare21 Buna ziua . E vorba de o mostenire , un apartament . Apartamentul a fost pe numele a doua persoane sot - sotie(ambii decedati la ora actuala) . Cei doi soti au ... (vezi toată discuția)
Eu și surorile mele, spre deosebire de fratele nostru, ne-am cedat cotele de moștenire după tata în favoarea mamei. acum vedem că fratele are o mare parte din avere, se mai poate face ceva? ionelatone ionelatone Buna ziua, S-a facut mostenirea dupa decesul tatalui meu si eu impreuna cu surorile mele am cedat in favoarea mamei ,iar fratele si-a tinut partea .Mentionez ... (vezi toată discuția)
Mostenire elena_smen elena_smen Mama cand era in viata ne-a lasat mostenire o casa.Suntem 4 frati dintre care o sora a cedat o parte din casa in favoarea mea,restul mama ne-a impartit in ... (vezi toată discuția)