avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum poate sa afle de când n-au mai fost depuse ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum poate sa afle de când n-au mai fost depuse declarațiile și bilanturile?

Buna seara,
Ma regăsesc in următoarea situație: am hotarat sa ajut un prieten care are o firmă (SRL) pe care nu a mai avut activitate din anul 2006. Are declarația 100, 101 si bilanțul depuse pana la anul 2009. In perioada 2006-2009 declarațiile sunt depuse pe 0 (pentru ca nu a mai avut activitate).
El a fost plecat din țară în perioada Ianuarie 2007 - Martie 2021. A avut pe cineva care ar fi trebuit sa-i întocmească declarațiile si bilanțurilor, dar din pacate nu mai reușește sa ia legatura cu persoana respectivă si acum ar vrea sa le aduca la zi (tot pe 0 pentru ca nu a mai facut nimic pe firmă dat fiind faptul că a fost plecat).
Cum poate sa afle de când n-au mai fost depuse declarațiile și bilanturile? (ca sa stie ce are de facut sa îndrepte lucrurile).
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:01, 6 Mai 2021
Mergeti direct la ei la finante in judetul respectiv cu codul fiscal al firmei la biroul care da informatii despre agentii economici.
Va multumesc mult pentru răspunsul prompt primit din partea dvs. Acum sper sa gasesc deschidere si la biroul de informații. Ma gândeam ca poate exista vreo baza de date a ANAF privind istoricul declaratîlor (dupa natura lor) in functie de CUI, alta decat verificarea clasica pe mfinanțe.ro (care nu ma ajuta deloc în rezolvarea problemei expuse de mine).
Vedeti daca va ajuta
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare sau dizolvare srl ? felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Sunt impreuna cu sotul meu asociati si administratori cu puteri egale la un SRL infiintat in dec 2006 Nu am avut activitate deloc, dar nici un ... (vezi toată discuția)
Societate in lichidare doreste radiere ruxandraverman ruxandraverman Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am si eu o speta care ma depaseste putin. O societate comerciala a inceput procesul de lichidare-dizolvare-radiere ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma miruna82 miruna82 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele intrebari: in perioada 10 iunie 2009 - 10 iunie 2012 o societate a fost suspendata, timp in care nu s-a mai ... (vezi toată discuția)