avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Clasare dosar abandon familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Clasare dosar abandon familie

Buna seara, am depus plangere pt abandon de familie dupa 2 ani de la neplata pensiei de intretinere, plangere in care a fost specificat ca nu a platit niciodata. Dosarul a fost clasat pe motiv ca este tardiv, termenul fiind de 3 luni de cand am constatat savarsirea faptei. Am ajuns pana la procuror cu contestatia, dar aceeasi motivatie a avut, clasarea se accepta pe acest motiv. Sa continui sa contest decizia sau sa ma resemnez si sa merg la executor (desi nu are ce sa ii execute, el nu lucrează legal si nu are bunuri). Ce sa fac in continuare? Imi pot schimba declaratia din dosar facuta la politie? Sau pur si simplu dosarul se claseaza si el nu mai plateste niciodata indemnizatia? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2021
Marialga, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:59, 11 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
este alta fapta.
daca va fura unul, se claseaza si va mai fura o data, e tot furt, dar alta fapta.
va veti referi in plangere la perioada ultimilor 3 luni.

Marialga a scris:

Avocata spune ca in penal nu se mai poate niciodata daca s-a clasat dosarul. Doar in civil.... sa inteleg ca se poate si in penal iar?

Adrian ALBU a scris:

Mai puteți să formulați o plângere penală la 3 luni de la comunicarea soluției.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se sesizează inspectia judiciara DuTity DuTity Buna ziua, As avea nevoie urgent sa știu cum pot intocmi o sesizare către Inspectia Judiciara, impotriva procurorului care a clasat un dosar de posibil omor ... (vezi toată discuția)
Dacă un dosar penal a fost clasat de o unitate de parchet, unde ... ceciliabraek@gmail.com ceciliabraek@gmail.com Dacă un dosar penal a fost clasat de o unitate de PARCHET, unde se poate depune cererea pentru redeschiderea dosarului penal? Se depune la aceeași unitate de ... (vezi toată discuția)
Clasare dosar mariusce mariusce Cine claseaza un dosar si cum se produce clasarea,Mentionez ca plangerea depusa nu se sustine dar procurorul a decis sa o trimita la instanta de ce? (vezi toată discuția)