Modificarea art 107 la Legea 263/2010 privind acordarea retroactiva a sumelor calculate gresit la pensie fara limitarea pentru numai 3 ani se aplica doar la greşelile neîndreptate sau şi la greselile îndreptate deja doar pt. 3 ani ?
Buna ziua,
Revin cu intrebarea adresata anul trecut si pentru care imi mentin interesul, intrebare aflata in emailul de mai jos. (aici mai sus) In momentul de fata legea aprobata in Camera Deputatilor la PLx-609/2020 se afla la promulgare la Presedintele Romaniei din 14.aprilie 2021. Aceasta lege modifica art. 107 din Legea 263/2010 in baza careia am fost pensionat in 11 august 2011.
Numele meu este ....., CNP ...., pensionar, decizia (dosar) ......., domiciliat in .....strada ... nr......, com ..... judetul ....
Data 22.04.2021
ion +
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pai nu se mai vorbeste la TV de cine va recupera daca s-a gresit. O... ce discutii aveam....Am trimis cererea anterior intrarii in vigoare cu 2-3 zile dar raspunsul a venit dupa 30 zile, Imi inchipui ca este acelasi. Bine ca batrana aceea a recuperat cei 40 lei dar nu stiu cum, Credeam ca legea asta 131/2021? sau 113/2021? nici nu ma mai intereseaza, va rezolva pentru batrana si pentru toti.
Carp Mircea
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Costa prea mult sa trimiteti o alta/noua cerere ?
La momentul depunerii cererii de catre d-vosatra legea 113/20121 nu putea produce efecte.
Doresc si eu sa vad, ce raspuns veti primi la o noua cerere.
Depun peste o saptamana sa mai scrie si altii daca ziceti dvs. dar legea 113 spune cam jumatate din ce am postat eu,, partea al 2^1 ''Prin exceptie........de pensii competenta"". Cealalta parte cu al. 1-2 au ramas nemodificate, '(1)'In situatia in care........''. Neretroactivitatea este clasica, am antecedente si aici, deci nu cred ca primesc altceva, pare ca nu pricep
Indice de corectie
peflori
decizie de pensie anticipata partiala emisa in iulie 2019, calculata cu indice de corectie 1,2, nepusa in plata, este modificata in decizie de pensie la ... (vezi toată discuția)