avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Modificarea art 107 la Legea 263/2010 privind ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Modificarea art 107 la Legea 263/2010 privind acordarea retroactiva ...

Modificarea art 107 la Legea 263/2010 privind acordarea retroactiva a sumelor calculate gresit la pensie fara limitarea pentru numai 3 ani se aplica doar la greşelile neîndreptate sau şi la greselile îndreptate deja doar pt. 3 ani ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:38, 15 Aprilie 2023
Tot ce am scris aici are legatura cu postarea anterioara www.avocatnet.ro/forum/discu...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se stie ca o lege produce efecte la 3 zile dupa publicarea in M.OF.
D-vostra ati respectat aceasta prevedere ?
Ati adresat cererea cu respectarea prevederilor de mai sus ?
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2021
Carp Mircea, utilizator
Cred ca nu mai este nevoie. Asa a iesit de CD. Nu am niciun dubiu. [ link extern ]
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu nu merg pe declaratii.
Eu merg pe lege.
Intre 2016 si 2021 (5 anI)nu se depaseste termenul general de prescriprie de 3 ani ?

Alte discuții în legătură

Neaplicarea recalcularii pensiei conf l263/2010 interval interval Buna ziua, Am lucrat intr-un spital si am beneficiat de grupa II de munca Am iesit la pensie in 10.01.2008 Am sperat sa primesc o recalculare a pensiei ... (vezi toată discuția)
A - de când se considera „înscrierea inițială la pensie“ ... ranedo ranedo A - De când se considera „înscrierea inițială la pensie“ din cuprinsul art. 170 alin. (3) din Legea nr. 263/2010, în cazul meu am ieșit în pensie de ... (vezi toată discuția)
Indice de corectie peflori peflori decizie de pensie anticipata partiala emisa in iulie 2019, calculata cu indice de corectie 1,2, nepusa in plata, este modificata in decizie de pensie la ... (vezi toată discuția)