avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... In SPV mi-a venit mesaj daca accept declaratia D212 ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

In SPV mi-a venit mesaj daca accept declaratia D212 precompletata.

In SPV mi-a venit mesaj daca accept declaratia D212 precompletata pe acest an si daca sunt de acord sau nu cu ce au trimis .Am dat accept , altfel se inchidea pagina . Ce inseamna acest lucru ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 21:20, 15 Mai 2021
Înseamnă că aveți mai puțin de lucru când o completați, atâta tot. Foarte bine că ați dat accept.

Deschideți formularul și verificați ce a completat Fiscul acolo. Ar trebui să fie:
- veniturile realizate pentru anul 2020
- impozitul pe venit (plus CAS și CASS, dacă datorați)
- veniturile estimate pentru anul 2021.

Tot ce scrie e pe baza celor deja declarate de dvs., însă trebuie să verificați și să corectați, dacă e cazul, înainte de a-l depune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu norma de venit nykollegeo nykollegeo Buna ziua. Am găsit aproape tot ce trebuie despre obligațiile fiscale ale PFA-urilor,mai puțin despre PFA cu norma de venit. Caenul meu permite opțiunea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi inchid firma. cristy1110 cristy1110 Vreau sa imi inchid firma , dar trebuie sa fac declaratia pe 2020 si 2021 . Pe 2021 nu declar niciun venit . Pot sa scriu 0 in drepturi la venituri sau ce ... (vezi toată discuția)
Cum si cand se face plata sumelor datorate de o ii alexandrada alexandrada Bună ziua! Mi-este neclar dacă de când apărut declarația unică mai aștept sau nu impunerea de plată de la ANAF sau pur și simplu plătesc în contul ... (vezi toată discuția)