avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am avut 9 luni cu suspendare (am fost prins cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am avut 9 luni cu suspendare (am fost prins cu alcoolemie la ...

Am avut 9 luni cu suspendare (am fost prins cu alcoolemie la volan), am facut orele in folosul comunitatii iar in august se termina perioada de supraveghere.

Imi mai apare in cazier aceasta infractiune?
Da, intervine reabilitarea de drept dupa ce trec 3 ani de la data implinirii termenului de supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua va rog putin ajutor. am avut o condamnare de 2 ani ... Motanu1 Motanu1 Buna ziua va rog putin ajutor. Am avut o condamnare de 2 ani si 4 luni cu suspendare , am indeplinit toate conditiile impuse de lege pe, perioada de incercare ... (vezi toată discuția)
Suspendarea executarii sub supraveghere darius1988 darius1988 in data de 22.04.2008 am fost condamnat la 1 an si 6 luni inchisoare cu suspendarea executarii sub supraveghere pe durata unui termen de incercare de 3 ani si ... (vezi toată discuția)
In data de 30.06.2015 am fost condamnat la 1 an si 9 luni cu ... Andreiiiiiidd Andreiiiiiidd In data de 30.06.2015 am fost condamnat la 1 an si 9 luni cu supendare, cu o durata de supraveghere de 2 ani. Hotărârea ramas definitiva prin neapelare. In ... (vezi toată discuția)