avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Daca un angajat are un stil de viata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Daca un angajat are un stil de viata vegan, iar locul ...

Buna seara,
Daca un angajat are un stil de viata vegan, iar locul de munca presupune manipularea carnii, acesta poate solicita schimbarea locului de munca? De ce?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: freepope , utilizator 19:05, 20 Mai 2021
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Orice persoana este libera in alegerea locului de munca si a profesiei, meseriei sau activitatii pe care urmeaza sa o presteze.

Faptul ca " si-a schimbat stilul de viata in timp ce lucra in sectorul unde se lucreaza cu preparate din carne" nu-l obliga pe angajator sa accepte solicitarea sa.

Asa cum am mentionat anterior, modificarea locului muncii se poate face :
- cu acordul ambelor parti
sau
- unilateral de catre angajator, in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea locului de munca fara acordul angajatului opreas opreas Cum trebuie sa procedez daca societatea la care sunt angajat imi schimba locul de munca fara acordul meu (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca toartafelicia toartafelicia Buna ziua! As dori sa intreb, cum se procedeaja si care este legislatia pentru schimbare loc de munca la cerere di anumite motive ,in aceeasi institutie,doar ... (vezi toată discuția)
Modificare loc munca ginnyy ginnyy Se poate modifica locul muncii, prin acordul partilor, salariatul urmand sa-si desfasoare activitatea la sediul altei societati? este nevoie ca intre cele 2 ... (vezi toată discuția)