avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Documente necesare predarii online profesori cu ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Documente necesare predarii online profesori cu comorbiditati

Buna ziua,
De ce documente are nevoie un profesor cu comorbiditati pentru a putea continua predarea online? Aceste documente medicale trebuie vizate obligatoriu si la medicina muncii? In ce ordin se gasesc aceste prevederi?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:56, 22 Mai 2021
Personalul didactic din cadrul unităților de învățământ/conexe/instituțiilor de învățământ aflat în grupa de risc, respectiv vârstnici, persoane cu diabet zaharat sau alte boli cronice, persoane cu imunitate deficitară, poate desfășura activități didactice în sistem online numai în baza unei adeverințe emise de medicul de medicina muncii sau medicul curant.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. conform ordinului de ministru al invatamantului nr.5487/2020,la ... R.G. R.G. Buna dimineata. Conform ordinului de ministru al invatamantului nr.5487/2020,la cap.III, pct 8 se specifica :Masuri pentru elevii si personalul din ... (vezi toată discuția)
Epilepsia si locul de munca Larisa-Ella Larisa-Ella Buna ziua,am o forma foarte usoara de epilepsie de la 11 ani,in prezent am 24 de ani si as vrea sa urmez o facultate de medicina veterinara iar pe parcurs ... (vezi toată discuția)