avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Este legala impunerea de catre un angajator ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Este legala impunerea de catre un angajator unui angajat ...

Buna ziua,

Este legala impunerea de catre un angajator unui angajat prezentarea unui test PCR negativ, efectuat saptamanal la o clinica autorizata, in cazul in care angajatul nu este vaccinat impotriva Covid?

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 21 Mai 2021
CarmenCana, utilizator
5 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Draga "tomaion" postati sabloane de gandire frecvent utilizate in ultimele 18 luni . Teribila este revolta d-voastra ! In spatele Pandemiei propuneti sa incalcam legile in vigoare ? Mai mult , ce ar inemna pentru angajat 4 teste PCR pe luna ? Un test costa cca 250 lei (minimum) deci angajatul trebuie sa plateasca din amaratul de salariu, 1000 de lei !!! ABERANT !!!
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este ok asa, este obligatia lui sa plateasca testele. Si la sotia mea la lucru, la cei care nu sunt vaccinati se cer teste PCR daca sunt liberi mai mult de 2 zile sau la venirea din concediu dar toate cheltuielile sunt suportate de angajator.
~ Conținut șters la cerere ~
2 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate dle Tomaion! Cum sa-i infecteze daca ceilalti angajati sunt vaccinati, deci protejati? :-)
5 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
@tomaion
Va puteti infecta cu Covid si imbolnavi chiar daca sunteti vaccinat. Au fost atatea cazuri. Altfel de ce le e teama la vaccinati de nevaccinati? "Cei dragi" banuiesc ca se vaccineaza, daca cred ca numai vaccinul iii poate salva. Ati ajuns sa demonizati oamenii sanatosi doar pentru ca nu sunt vaccinati. Saditi panica in populatie ca sa introduceti un totalitarism medical ipohondru.

- editare limbaj nepotrivit -
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2021
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Testarea săptămânală este obligatorie daca am făcut vaccinul? Crysty158 Crysty158 Testarea săptămânală este obligatorie daca am făcut vaccinul? Aparțin categoriei \"Angajat al centrelor pentru bătrâni și copii\" Și suntem testati ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical ... Inna21 Inna21 Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical de a se testa din fonduri proprii? Nu cred ca in Romania au existat spitale care sa testeze ... (vezi toată discuția)
Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul testele PCR negative, iar pe.cele pozitive sa le plătească cei infectati cu Covid-19? Ma ... (vezi toată discuția)