Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi

Noul newsletter avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Primești zilnic, în căsuța ta de email, o sinteză cu cele mai importante noutăți, analize și știri de context. Înscrie-te gratuit!

Noul newsletter avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Este legala impunerea de catre un angajator ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Este legala impunerea de catre un angajator unui angajat ...

Buna ziua,

Este legala impunerea de catre un angajator unui angajat prezentarea unui test PCR negativ, efectuat saptamanal la o clinica autorizata, in cazul in care angajatul nu este vaccinat impotriva Covid?

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 21 Mai 2021
CarmenCana, utilizator
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
stimate cititor...cand faci astfel de argumente " un angajat ce nu vrea sa se vaccineze, ar infecta colegii de munca" vino cu studii medicale fundamentate.

- editare limbaj nepotrivit -
Ultima modificare: Miercuri, 26 Mai 2021
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar putea accepta si test rapid, semnificativ mai ieftin, eventual efectuat la angajator. Iar intervalul de testare ar fi normal sa fie corelat cu situatia epidemiologica. La actuala rata de infectare, vi se pare justificata testarea saptamanala (cu exceptia unor locuri deosebite, cum ar fi camine pt. batrani)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test covid pcr pe banii angajatului, saptamanal cerut de angajator. ... Ana-anna Ana-anna Test covid PcR pe banii angajatului, saptamanal cerut de angajator. Este vreo lege care spune alb pe negru ca angajatorul trebuie sa sustina acest cost atata ... (vezi toată discuția)
Testarea săptămânală este obligatorie daca am făcut vaccinul? Crysty158 Crysty158 Testarea săptămânală este obligatorie daca am făcut vaccinul? Aparțin categoriei \"Angajat al centrelor pentru bătrâni și copii\" Și suntem testati ... (vezi toată discuția)
Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul testele PCR negative, iar pe.cele pozitive sa le plătească cei infectati cu Covid-19? Ma ... (vezi toată discuția)