avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... In cazul in care am avut un accident de munca, iar ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

In cazul in care am avut un accident de munca, iar directorul ...

In cazul in care am avut un accident de munca, iar directorul de restaurant mi-a spus sa nu declar ca am avut acest accident la munca daca voi merge la medic. Iar eu am spus ca el de frica, am avut concediu medical cu indemnizatie 01 de 50 de zile. Dar concediul medical nu mi-a fost platit deoarece mi s-a spus ca nu indeplinesc stagiul de cotizare. Eu nu am primit nici un ban 2 luni, directorul nu a declarat accidentul de munca. Ce pot sa fac in acest caz? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 24 Mai 2021
Ando888, utilizator
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 05:12, 26 Mai 2021
Sunt angajata de pe 2 Noiembrie 2020, iar pe anul trecut mi s-au dat 3 zile de concediu de odihna. Incepand cu anul acesta aveam 21 de zile de concediu, mi-am luat 5 zile de concediu (3 de anul trecut si 2 de acum), diferenta este de 19 zile.
La lichidare mi s-a spus 11 zile - 5 zile de concediu luate = 6 zile de concediu de odihna care imi vor fi platite.
Contractul l-am incheiat pe 24 Mai.
Se calculeaza pe perioada lucrata nu? Atunci imi vor fi platite doar 6 zile?
Cand veniti cu o intrebare noua, diferita de cea postata initial ca si domeniu, postati intr-o discutie separata, in sectiunea careia apartine domeniul intrebarii.
Ando888 a scris:


Se calculeaza pe perioada lucrata nu? Atunci imi vor fi platite doar 6 zile?

Da, doar pentru perioada lucrată. E corect calculul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra. am suferit ... Jhoanacris Jhoanacris Buna seara. As avea nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am suferit un accident de munca in data de 14 noiembrie 2018, soldat cu o taietura la mana ce a necesitat ... (vezi toată discuția)
Concediu medical retroactiv marius_gg marius_gg Buna ziua. Adresez o intrebare in privinta posibilitatii acordarii unui concediu medical la o data anterioara: In data de 6 Feb am suferit o cazatura in ... (vezi toată discuția)
Cm cod 03 accident de munca buiavasi buiavasi Buna dimineata! As dori sa ma lamuriti si pe mine cu privire la urmatoarea situatie: in urma unui accident de munca salariatului in cauza i s-a eliberat ... (vezi toată discuția)