avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua. Am avut un control la firma de la Politia ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua. Am avut un control la firma de la Politia Locala si ...

Buna ziua. Am avut un control la firma de la Politia Locala si am primit o amenda de 2000 ron,pentru care am achitat 50% in termen si pentru ca era o amenda incorecta am contestat in instanta cerand anularea amenzii si inlocuirea ei cu avertisment si returnarea sumei de 1000 ron achitata. Instanta mi-a dat dreptate in sensul ca a admis actiunea si a inlocuit amenda cu avertisment,dar nu spune nimic de restituirea sumei platite. In acest caz eu am dreptul sa cer de la Politia Locala suma achitata,respectiv 1000 ron ? sau cum sa procedez in continuare ?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: aricipogonici , utilizator 13:19, 26 Mai 2021
amenda sa platit la directia de taxe si impozite la domiciliul dvs..acolo va adresati dupa sentinta def si irevocabila su stampila..nu povesti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am contestat o amenda de parcare pe care am si achitat-o. instanta ... liviu.stavar@gmail.com liviu.stavar@gmail.com Am contestat o amenda de parcare pe care am si achitat-o. Instanta a admis inlocuirera amenzii cu avertisment dar nu a admis restituirea amenzii ca fiind ... (vezi toată discuția)
Am decizie judecatoreasca de inlocuire a contraventiei cu avertisment ... pbogdan9 pbogdan9 Am decizie judecatoreasca de inlocuire a contraventiei cu avertisment cu consecinta exonerarii de la plata amenzii contraventionale. Am platit suma de 1000 de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.in urma unui control anpc am primit amenda si prin ... gyandy gyandy Buna ziua.In urma unui control ANPC am primit amenda si prin pv am dreptul de a contesta amenda in termen legal. Am achitat amenda in cuantum de 50% din ... (vezi toată discuția)