avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

angajatorul poate modifica fisa postului ori de cate ori doreste????
mentionez ca sindicatul din unitate se opune iar unii salariati refuza sa semneze o alata fisa de post care cuprinde sarcini de munca suplimentare.
Ce se intampla daca nu semnez noua fisa a postului???????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:37, 2 Iunie 2021
Cum se poate sti daca noua sarcina tine sau nu de postul meu, daca este o sarcina noua, care nu s-a mai executat in cadrul firmei?

anabitta a scris:

buna ziua. ce se intampla in cazul unui market, unde exista post de maipulant marfa, lucrator comercial si casier? vor ca oricare dintre noi sa semnam o noua sarcina in fisa postului, fie ea fisa postului de manipulant marfa, fie ea fisa postului de lucrator comercial sau casier. Adica aceasta noua sarcina (pregatire comenzi pentru firma livratoare la domiciliu), nu este o sarcina care sa tina de un post anume?

lorelayold76 a scris:

Daca acele sarcini suplimentare apartin postului dumneavoastra si au ca scop o mai buna organizare a muncii, atunci sunteti obligat sa semnati. Dar daca aceste sarcini apartin clar altei functii, nu sunteti obligat sa semnati, in acest caz trebuie sa vorbiti cu angajatorul pentru o eventuala negociere(salariala sau a sarcinilor)

Problema este ca riscati sa fiti dat afara in caz ca nu doriti sa semnati, indiferent de situatie.



Postati acea atribuții și funcția deținută.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"alte indatoriri"-fisa postului buburuza22 buburuza22 Buna ziua! Am o intrebare:exista vreo legislatie care se interzica adaugarea la fisa postului si \\"alte indatoriri\\"? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Schimbare fisa post Adina_G Adina_G Buna, se poate modifica fisa postului dupa 2 ani de la angajare pentru ca asa vrea angajatorul? (vezi toată discuția)
Modificare contract individual de munca popescu marcela popescu marcela Buna ziua, Fisa postului se modifica prin acordul partilor, angajat si angajator sau se modifica unilateral de catre angajator? (vezi toată discuția)