avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua De unde aș putea accesa un împrumut, nu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua De unde aș putea accesa un împrumut, nu foarte mare, ...

Bună ziua
De unde aș putea accesa un împrumut, nu foarte mare, maxim 10000 RON, fără a apărea în biroul de credit cu împrumutul respectiv...
Cel mai recent răspuns: savysb , utilizator 10:19, 12 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pai nu apareti daca il platiti la timp.
Daca vreti sa accesati si altele, nu puteti declara in fals ca nu mai aveti imprumuturi si daca il faceti pe asta la alta banca, se va sti.
Mulțumesc... Mă refeream dacă există vreo firmă care acordă împrumut, fără a apărea în BC cu respectivul împrumut. Legal împrumutul cu contract , bineînțeles

gi-jane2 a scris:

pai nu apareti daca il platiti la timp.
Daca vreti sa accesati si altele, nu puteti declara in fals ca nu mai aveti imprumuturi si daca il faceti pe asta la alta banca, se va sti.


in biroul de credit apareti daca nu il platiti.
Nicaieri. Toate bancile trimit zilnic instiintari la Biroul de Credit cu privire la noile credite acordate. Asta e motivul pentru care inainte de a fi acordat un imprumut, se face interogare in BC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere prescrierea datoriilor? livstroe livstroe Buna ziua, Vin cu o intrebare in speranta ca ma vor lumina colegii de forum si o sa incerc sa descriu cat mai detaliat situatia mai jos. In anul 2011 am ... (vezi toată discuția)
Raportare eronata la biroul de credit popava popava Cu ceva vreme in urma am depus la o banca toate actele cerute in vederea acordarii creditului; raspunsul nu se poate acorda credit pentru ca figurati in ... (vezi toată discuția)
Bun aziua horia33 horia33 Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)