avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt mama unui baietel de aproape 4 ani, pe care l-am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt mama unui baietel de aproape 4 ani, pe care l-am inscris ...

Sunt mama unui baietel de aproape 4 ani, pe care l-am inscris la gradinita privata (prin ordonanta presedentiala). Tatal copilului are program de vizita 1 weekend pe luna de vineri pana duminica si jumatate din vacante. Nu este mentionat in sentinta decat "jumatate din vacanta". Fiind gradinita privata, calendarul de la gradinita stipuleaza "vacanta de vara din 9 in 22 august", iar tatal copilului sustine ca vacanta de vara este din 25 iunie pana in 12 septembrie. Care este varianta corecta?
Cel mai recent răspuns: Crissa.M , utilizator 14:30, 18 Iunie 2021
si copilul trebuie sa mearga la tata

nu trebuie si nicu nu are de ce sa ii dea weekenduri in plus, daca nu exista intelegere intre parinti, il ia in a doua jumatate de vacanta.

ati facut foarte prost acea conventie, conventiile sunt pt parintii care se inteleg, altfel va tot judecati .
si anume 2 saptamani in august, dar nu s-a schimat pe partea de vacante.

nu s-a pronuntat sau vi s-a respins cererea?
Ultima modificare: Vineri, 18 Iunie 2021
gi-jane2, moderator
Nu s-a pronuntat, eu am facut apel pentru a cere lamuriri suplimentare exact pe perioada vacantei.
Conventia noi am facut-o in idea de a fi echitabili; din pacate nu se poate dicuta deloc. Cat despre a-l lua in a doua parte a vacantei, si aici ma voi lovi de un NU categoric.
Repet: proritatea tatalui este sa ia copilul, nu gradinita sau orice altceva....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizitare tiberiucezar tiberiucezar Buna Ziua In legatura cu programul de vizitare a minorului in timpul vacantelor,de exemplu in acea de vara se considera ca toata perioada (jumatate) ... (vezi toată discuția)
Program de vizită pt tata melinda67 melinda67 Bună ziua, \"-în primul și al treilea sfîrșit de săptăpmînă din fiecare vineri de la ora 16 pînă duminică ora 18, -o lună în timpul vacanței ... (vezi toată discuția)
Interpretare program de vizitare al tatalui TatianaM TatianaM In anul 2006 am divortat de fostul sot,cu care am un copil minor.Tutela mi-a fost incredintata in Anul 2007s-a pronuntat sentinta si programul de vizitare al ... (vezi toată discuția)