avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, cum pot sa evacuez din locuință ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, cum pot sa evacuez din locuință părinților mei,pe ...

Bună ziua, cum pot sa evacuez din locuință părinților mei,pe concubinul meu cu care locuiesc aici de 6 ani, deoarece nu vrea sa o facă de buna voie.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:32, 26 Iunie 2021
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
eu nu am zis sa nu mearga la avocat, dar nici nu insist cu trimisul la avocat, asa...intr-una, intr-una.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Banui ca concubinul merge si el la servici, in oras, etc. Cand o face, schimbati rapid yalele, si puneti-i bagajele in fata usii.
Are domiciliul acolo?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sau puteti sa-i faceti cu totii viata amara, poate pleaca singur. Fara sa fiu malitios, cred ca dvs., ca femeie, ajutata eventual si de catre mama, puteti gasi metode de a-l tracasa permanent. Daca este sau devine violent, apelati la Politie. Nu va garanteaza nimeni reusita, dar in Romania chestia cu Justitia este costisitoare si de durata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stiu care este avantajul amanarilor (ma refer la cel material...) si nu e nevoie sa spun cine profita (beneficiaza) cel mai mult de aceste amanari. Desi acesta este dreptul (roman sau ce-o fi el), consider o abordare total lipsita de moralitate, solicitarea de actiuni, cereri, chiar legale (amanari...) pentru a bloca demersurile unor persoane care fac aceste demersuri in justitie pentru a obtine niste drepturi, si cu o solutie nu la Sfantu Asteapta.
In fond amanarea este o tergisversare legala (bazata pe lege) nu-i asa? De aceea s-a ajuns din cate stiu la cumpararea pe nimic a drepturilor de proprietate in dosarele de retrocedare.
Unul din rezultatele palpabile din ce in ce mai frecvente este faptul ca justitiabilii evita din ce in ce mai mult sa se adreseze justitiei, stiind ca risca sa nu se termine prea curand procesele (evident nu e vorba de cele penale)
Exact cum spunea Domnul avocat mai sus: cu cat mai multe amanari, cu atat vei pierde mai mult. Iar banii ajung la ...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca intre timp s-au impacat, vad ca pe doamna nu o intereseaza subiectul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea toleratului corinuta corinuta As dori sa aflu unde isi are sediul legal, unde as putea obtine mai multe informatii despre "evacuarea toleratului" nu evacuare asotului turbulent. De exemplu ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala -evacuare !?!? moa_gabor moa_gabor buna ziua tuturor, se da urmatoarea problema: Familia mea traieste la casa bunicilor, tata sa certat cu bunica, iar ea a dat-o in judecata, pe urma tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Evacuare lucianx lucianx cum poti scoate afara din casa pe cale legala niste persoane care nu mai vor sa iasa din casa de la parinti. anume o matusa si copii ei care sunt de vreo ... (vezi toată discuția)