avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cartea tehnica a unui imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cartea tehnica a unui imobil

Sintem proprietarii unor apartamente intr-un bloc nou,constituiti intr-o Asociatie de Proprietari legal infiintata. Dezvoltatorul refuza predarea Cartii Tehnice a imobilului.
Am facut demersuri la Primaria Timisoara pentru a primi o copie dupa documentatia de autorizare dar Primaria refuza acest lucru. Mentionez ca raspunsul primit de la Primarie Directia Urbanism este semnat de aceeasi persoana, inspector la Directia de Urbanism,care a semnat si receptia blocului si multe alte acte. Ce putem face pt a rezolva aceasta situatie????#-o
Cel mai recent răspuns: niculinacozac , utilizator 16:06, 28 Mai 2020
Adresati-va Inspectoratului Regional in Constructii Bucuresti-Ilfov daca sunteti din Bucuresti, respectiv Inspectoratului Judetean in constructii din judetul in care locuiti. Gasiti adreselepe site-ul www.isc-web.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea tehnica a imobilului. ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Revin cu o intrebare la dumneavoastra.Sunt presedinta a A.P. a unui bloc nou,construit in 2014 in Popesti-Leordeni.Am solicitat cartea tehnica a ... (vezi toată discuția)
Dezvoltatorul nu vrea să ne dea cartea tehnică a imobilului. de unde putem obține o copie? razvanlupu razvanlupu Buna ziua, Suntem Asoc de Proprietari care in decurs de 2 ani incercam sa obtinem cartea imobilului de la dezvoltator ( dezvoltatorul nu doreste sub nici o ... (vezi toată discuția)
Proiect instalatii sanitare Almaris Almaris As avea rugamintea sa ma indrumati in cazul in care ati facut demersuri pentru obtinerea proiectului de instalatii sanitare ale imobililului(blocului) unde ar ... (vezi toată discuția)