avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... subventie de 50%
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

subventie de 50%

Vin la dv. cu o mare nelamurire ! Locuiesc intr-un bloc de garsoniere patronate de o firma deci sunt chirias !
Am depus cererea de acordare a ajutorului pentru incalzire si jos la panoul blocului s-a afisat valoarea subventiei acordata de catre primarie eu fiind incadrat la suma de 72 lei . Cand m-am dus la asociatie pentru a achita intretinerea D-na administratora mi-a spus ca nu beneficiez decat de 50% din valoarea subventiei aceasta regula fiind stabilita de catre primarie spune ea ! V-as ruga sa ma lamuriti si pe mine daca e legal si unde ar trebuii sa ma duc si sa ma plang pentru a primi suma integrala la care sunt incadrat ! Va multumesc anticipat !
Subventiile pentru caldura se acorda ca procente din ceea ce e de plata in fiecare luna la aceasta rubrica.
Daca Dv. sunteti incadrat la 50% inseamna ca, sa zicem, la caldura pe luna noiembrie ati avea de platit suma de 200 in total. Ca subventie primiti 100 lei, adica 50% din 200 lei....si restul il achitati Dv. din buzunarul propriu.
Daca pe decembrie veti avea caldura in suma de 250 lei, atunci subventia va fi de 125 lei, restul pana la 250 lei il veti plati la fel, din buzunar.
.................
Procentele la care sunt incadrati cei care solicita subventiile se stabilesc pe baza unei grile de venituri pe persoana din familie.
Da multumesc pentru raspuns dar nu cred ca am fost inteles ! Eu am specificat ca suma subventiei care mi-a fost calculata este in valoare de 72 lei si administratora de bloc mi-a spus ca Primarul orasului a dat o lege prin care se va plati doar 50% din ajutorul pentru incalzire deci eu primind doar 36 lei ajutor ! Aici e nelamurirea mea de ce din dreptul meu de 72 lei primesc doar 36 lei. Va multumesc anticipat !
Nu imi dau seama de ce primarul emite legi si de ce v-a taiat jumatate din subventie. Subventia este acordata de guvern, deci nu prea inteleg chestia cu legea data de primar.
Ma tem ca nu ati inteles exact cum devine treaba cu subventia.
Borderourile catre RADET si asociatia de proprietari cu procentul de scutire vin de la primarie.
Si? Care e problema? Ce daca vin de la primarie? Daca omului i s-a hotarat ca are subventie 50% atat trebuie sa i se calculeze. N-are primarele a face legi altele decat zice ordonanta guvernului. Despre asta e vorba in mesaj.
.......................
Dar ma gandeam ca poate domnul nu a inteles corect cum e cu subventia.....

Alte discuții în legătură

Nelamurire viorica98 viorica98 Ajutorul meu lunar pentru incalzirea locuintei cu energie termica pentru luna noiembrie a fost in valoare(maxim) de 124.12 ron.Pe lista de cheltuieli aferente ... (vezi toată discuția)
Proiect o. u. g. - protectie sociala in sezonul rece Adriantot Adriantot S-a dat publicitatii proiectul OUG privind masurile de protectie sociala in sezonul rece. Primul capitol \"Modalitati de facturare a energiei termice\", este ... (vezi toată discuția)