avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi

Curs practic de implementare e-Factură / e-Transport. Reguli de aplicare și discuții practice. Vezi detalii și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Am o întrebare, prin proces eu și tatăl ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Am o întrebare, prin proces eu și tatăl avem custodia ...

Bună ziua!
Am o întrebare, prin proces eu și tatăl avem custodia comuna la copil, copilul rămânând cu mine, eu as dori sa plec dincolo la munca, ii pot face împuternicire bunici la notar?
Sau dacă plec și ii las împuternicirea, tatăl îl poate lua la el
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 18:16, 1 Iulie 2021
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri notariale imputernicire bunici in cazul plecarii parintelui in strainatate elena_iuliana elena_iuliana buna ziua,de curand mi s-a propus o oferta de lucru in strainatate.Sunt divortata,iar custodia minorei este comuna.Intrebarea mea este,ce proceduri legale pot ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara cu copilul CristiCD CristiCD Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Sunt tatal unui copil, dar eu si mama copilului nu suntem casatoriti. Copilul imi poarta numele, iar custodia ... (vezi toată discuția)
Minor cu domiciliul la mama. cum poate fi lăsat în grija bunicii pe timpul plecării din țară, fără a putea fi luat de tata? cocoseibar cocoseibar Buna seara ! Logodnica mea a fost casatorita,a divortat si vrea sa vina la mine in U.K. Cum poate sa obtina procura cu imputernicire pentru mama ei? Vrea sa ... (vezi toată discuția)