avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi

Curs practic de implementare e-Factură / e-Transport. Reguli de aplicare și discuții practice. Vezi detalii și participă → 

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, As dori sa stiu daca, din punct de vedere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, As dori sa stiu daca, din punct de vedere legal,este ...

Buna seara,
As dori sa stiu daca, din punct de vedere legal,este permis ca un detinut să fie inchis intr un penitenciar in care parte din conducere/personalul închisorii este o ruda de a sa?
Si daca da, se poate face ceva pentru a cere mutarea intr un alt penitenciar?
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 15:36, 2 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca exista o asemenea prevedere in legislatia noastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea dintr-un penitenciar in altul melinaR melinaR Buna seara am si eu citeva intrbari legate de mutarea unui detinut in alt penitenciar .Nepotul meu e inchis la giurgiu si familia locuieste la 136km departare ... (vezi toată discuția)
Sentinta primita in turcia helena88 helena88 In luna mai 2011, sotul meu a venit prin transfer din Turcia unde a primit o pedeapsa de 6 ani si 3 luni. Luna aceasta pe 13 s-au implinit 2 ani de cand este ... (vezi toată discuția)
Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)