avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi

Curs practic de implementare e-Factură / e-Transport. Reguli de aplicare și discuții practice. Vezi detalii și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Persoană juridică: Se poate tăia chitanță pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Persoană juridică: Se poate tăia chitanță pentru încasare ...

Persoană juridică: Se poate tăia chitanță pentru încasare dacă am proprire pe contul bancar sau este ilegal? Proprirea este făcută de către Administrarea Judeteana a Finantelor Publice.
Cel mai recent răspuns: Ioan2508 , utilizator 16:14, 3 Iulie 2021
Da. Nu.
Vă mulțumesc!

Corina Capotã a scris:

Da. Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare datorii reciproce courvoisier courvoisier compensare datorii reciproce intre o persoana fizica si una juridica. Cum se face? Reclamantul.Datoriile nu sunt prescriptibile, fiind survenite in timp, la ... (vezi toată discuția)
Facturi furnizori mai mari de 5.000 lei si plata lor. simonaursu simonaursu Am o factura de la un furnizor mai mare de 5.000 lei pe care o platesc direct la banca prin depunere cash în contul lui, fara ordin de plata ci prin foaie de ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila incasare in numele unei societati Naftalina Naftalina Am incasat o suma dintr-un cont de persoana fizica in numele unei societati, prin virament bancar. Ulterior mi-a cerut chitanta ca sa -si poata recupera banii ... (vezi toată discuția)