avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Ce documente trebuiesc pt înființarea unui OUAI?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Ce documente trebuiesc pt înființarea unui OUAI?

Ce documente trebuiesc pt înființarea unui OUAI?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:16, 6 Noiembrie 2021
Procedura de constituire a organizațiilor este prevăzută în normele metodologice de aplicare a Legii îmbunătățirilor funciare nr. 138/2004 aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.872/2005, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 109 din 6 februarie 2006, cu modificările ulterioare.
[ link extern ]
Multumesc, dar stiam de aceasta lege, cu modificarile actuale din 2009, nu 2006. Ma interesa cum se poate infiinta , fara a sta sa lecturez .
adica stiti unde sa va documentati, dar in loc sa o faceti si sa intrebati pe forum ce nu ati inteles sau sunteti nesigur, vreti sa va fie cat mai comod, sa nu va obositi cu lecturatul? nu cred ca asta a rolul unui asemenea forum
Daca dvs stiti care sunt procedurile si nu vreti sa le impartasiti, de asemenea sunt de parare ca nu pentru acest fel de raspunsuri este acest forum.
Daca am spus ca stiu de acea lege, insemna ca am citit-o, dar mi se pare destul de alambicata, de aceea am cerut ajutorul aici.
Nu este vorba de infiintarea unui ONG, a unui SRL sau SA, pe care probabil multi dintre noi am sti sa le infiintam potrivit legilor in vigoare!!
In privinta unui OUAI, parerea mea este ca nu multa lume stie cum sa se infiinteze. Nici de aceasta denumire poate nu a auzit multi, dar de infiintarea lui! si asta se observa si in raspunsurile de la intrebarea mea!
Parearea mea este ca e destul de greu de infiintat., iar In legea mentionata sunt mai multe obiective de parcurs si avize de primit, Ca atare si in tara sunt destul de putine ca numar.
De cat sa intru in polemici cu o persoana ca dvs, care probabil nu stie cum se infiinteaza acest OUAI eu imi mentin: intrebarea : DACA STIE CINEVA CUM SE INFIUINTEAZA UN OAUI?

Succes..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc nou - cum ne inscriem in asociatie? ralu0308 ralu0308 va rog sa ma ajutati cu un sfat: m-am mutat de 1 luna intr-un apartament in bloc nou si as dori sa stiu cum ne putem inscrie intr-o asociatie de proprietari. ... (vezi toată discuția)
Plafon declarare tva QTPie QTPie Buna ziua, Sunt foarte nelamurit cu privire la care este nivelul cifrei de afaceri de la care inceteaza regimul special de scutire TVA de la art. 152 din c. ... (vezi toată discuția)
Din nou despre statutul consilierilor juridici anonim anonim Doresc si eu adresa Colegiului Consilerilor Juridici din Bucuresti.
Multumesc. (vezi toată discuția)